Cepte Teb ve Akbank gelir belgesiz kredi veriyor, İsteyen başvuru yaparak alabilir

Cepte Teb ve Akbank gelir belgesiz kredi veriyor, İsteyen başvuru yaparak alabilir
YAYIN TARİHİ: 27.08.2021 21:59:00

Cepte Teb ve Akbank gelir belgesiz kredi veriyor. Cepte TEB ve Akbank'tan gelir belgesiz kredi nasıl alınır, kredi başvuru şartları nelerdir, sizlere yazımızda bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Gelir belgesiz kredi, özellikle pandemi döneminde müşterilerin en çok tercih ettikleri kredilerden birisi olmaktadır. Sizlerde eğer gelir belgesiz kredi kullanmak istiyorsanız banka politikalarına uygun olmanız durumunda bu işlemi yapmanız mümkündür. Kredi başvurusu yaptığınız zaman banka sizin kredi notunuza göre gelir belgesi olmadan kredi verir. Gelir belgesiz kredilerde banka müşterilerinin kredi notuna ilk olarak bakmaktadır.

Bu durumda onay almak istiyorsanız en az 1200 ve üzerinde bir kredi notunuzun olması gerekiyor. Kredi notu düşük olan kişiler maalesef ceptetep ve Akbank üzerinden online kredi alamazlar.


Banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, 50.000 TL'ye kadar alabileceğiniz bu kredileri şubelere gitmeden online kullanabileceksiniz. Online kredi başvurusu yapacak olan kişi bankanın müşterisi olması durumunda krediyi hiçbir şekilde şubeye gitmeden hesabına atabilir. Alınacak gelir belgesiz kredilerde en fazla 36 ay var da yapabilirsiniz.

Cepte Teb Bankası gelir belgesiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Cepteteb üzerinden gelir belgesiz kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, bankanın müşterisi olmanız durumunda online olarak kredi kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi olarak sadece hizmet veren cepte teb bankası banka müşterisi olan kişilere mobil uygulaması üzerinden giriş yaptıkları durumunda ihtiyaç kredisi başvurusu bölümüne girerek buradan kredi başvurusunu yapabilirler. Başvuru hemen değerlendirildikten sonra kredi sonucu sizlere verilir.


Kredi sonucu uygun olan müşteriler ise bankadan kredilerini hızlı bir şekilde kullanabilirler. Cepte Teb müşterisi olmayan müşteriler ise bankanın resmi internet sitesine girerek ilk önce Kredi başvurusunu yaparlar. Daha sonra bu kredi başvurusu onay alır ve sizin evinize veya iş adresinize gelen personel ilk olarak sizi cepte Teb müşterisi yapar. Müşteri olduktan sonra yine aynı personel size onaylanan kredinizi kullandırır. Alacağınız cepteteb ihtiyaç kredisi 50.000 TL'ye kadar 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak verilir.

Akbank gelir belgesiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank üzerinden gelir belgesiz olarak kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda online Akbank Direkt uygulaması üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler, 50.000 TL'ye kadar kredilerini onay alması için en az 1200 üzerinde bir kredi notunun olması gerekmektedir.
Kredi notunuz düşükse, Akbank Direkt üzerinden online kredi olamazsınız. Gelir belgesiz olarak banka ayrıca banka şubesinden de işlem yapıyor.

Bankadan bir hesabınızın olması durumunda size en yakın Akbank şubesine giderek gişelerden veya bireysel müşteri temsilcisi üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusunda 50.000 TL'ye kadar kimlik ve kredi olabilirsiniz. Bu krediler de onay almanız önemlidir. Onay almazsanız banka sizin evraklarınızı isteyecek ve bu şekilde kredi girişini yapacaktır. Aldığınız Akbank kredilerinde ilk taksit ödemeniz 3 ay ertelemeli olarak yapabiliyorsunuz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR