Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı - Can Göktuğ Boz kimdir? Can Göktuğ Boz ilk fotoğrafı ortaya çıktı!

Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı - Can Göktuğ Boz kimdir? Can Göktuğ Boz ilk fotoğrafı ortaya çıktı!
YAYIN TARİHİ: 13.11.2021 10:24:00

Can Göktuğ Boz ilk fotoğrafı ortaya çıktı! Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı | Can Göktuğ Boz kimdir?  Ataşehir'de samuray kılıcı ile genç mimarı vahşice katleden Can Göktuğ Boz'un tek bir fotoğrafının bile olmaması tartışmalara niçin olmuştu. Sosyal medyada binlerce birey katilin fotoğrafının niçin olmadığını sormaya başlamıştı. Son dakika detayına göre; Başak Cengiz'i vahşice öldüren Can Göktuğ Boz'un fotoğrafı ilk kez basına yansıdı. İşte Can Göktuğ Boz'un fotoğrafı...

Can Göktuğ Boz ilk fotoğrafı ortaya çıktı! Can Göktuğ Boz kimdir? Sorusu ise yanıt buldu. İstanbul Ataşehir'de işlenen şoke eden cinayet sonrasında insanlar olup bitenleri merak ediyor. Bu anlamda Can Göktuğ Boz isimli cani yolun karşısında yürüyen savunmasız olan Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile katletti. Akılalmaz cinayet ardından Can Göktuğ Boz tutuklanmıştı. Başak Cengiz'in cenazesi ise dün Ankara'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Katil Can Göktuğ Boz'un fotoğrafı da ilk defa basına yansıdı...

Can Göktuğ Boz ilk fotoğrafı



 

CAN GÖKTUĞ BOZ KİMDİR?


Özel bir üniversitede mühendislik okuyan, aynı vakitte Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi Can Göktuğ Boz'un, daha evvel 5 sene psikolojik tedavi, 17 gün uyuşturucu tedavisi gördüğü belirtildi.

Saldırı ardından gözaltına alınan Can Göktuğ Boz ilk ifadesinde şunları söyledi: "Ben evden çıkarken birini öldürmeye planladım, yaşama karşı birtakım kuşkularım vardı. Düşündüm ki bayan direnemez o yüzden onu öldürdüm ama pişmanım."


SAMURAY KILICINI KİMLER KULLANIR?

Vakizaşi ya da şoto ile ya da tanto ile eş olarak tanınmış Samuray kılıcı, buşi sınıfı savaşçılar olan bukeler tarafından kullanılırdı. İki silah eş güdümlü bulunduğunda büyük-küçük anlamına gelen dayişo olarak adlandırılır ve samurayların kişisel onur ve sosyal gücünü temsil ederdi. Uzun kılıç açık alanda yapılan dövüşlerde kullanılırken kısa kılıç yan silah olarak taşınır ve saplama hedefiyle ya da yakın dövüşlerde ve seppuku hedefiyle kullanılırdı.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR