Camdaki Kız Dizisinde Kan Gövdeyi Götürdü! Saç Başa Baş Başa Kavga O Oyuncuyu Kovdurdu!

Camdaki Kız Dizisinde Kan Gövdeyi Götürdü! Saç Başa Baş Başa Kavga O Oyuncuyu Kovdurdu!
YAYIN TARİHİ: 29.01.2022 12:47:00

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uygulanan, Kanal D ekranlarında geçen sezonun ortasında başlayan ve başladığı günden bu yana zirveye damgasını vuran Camdaki Kız dizisinin seti karıştırdı. Sosyal medyada dostluk mesajları veren Camdaki Kız’ın oyuncuları sette birbirine girdi. Başrolün Burcu Biricik’in yer aldığı dizide, kıskançlık kavgası çıkınca o oyuncuya kapı gösterildi. İşte Camdaki Kız setinde ip çektiren kavganın tüm ayrıntıları.

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamı yayınlanan Camdaki Kız başarılı oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Tamer Levent, Devrim Yakut, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Enis Arıkan gibi isimleri buluşturan Camdaki Kız dizisi oyuncuları iyi anlaşıyormuş gibi görünse de, dizinin seti hayli karışık. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Diziye son olarak dahil olan isimlerden biri Yüsra Geyik olmuştu. 15 sezon Arka Sokaklar’da Zeliha Çoban karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Arka Sokaklar’dan ayrılır ayrılmaz soluğu Camdaki Kız’da almıştı. Hatta Meliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik öyle bir ivme yakaladı ki, kısa sürede as kadro oyuncularını solladı. İşte bu sollama sette kriz çıkardı.


Son bölümde öldüğü açıklanan  Meliha karakterini canlandıran Yüsra Geyik’in diziden ayrılmasının kesinleşmesiyle, Yüsra Geyik’in bir kıskançlık kavgasına kurban gittiği iddia edildi. İddialara göre, Yüsra Geyik’in bir anda bu kadar ön plana çıkması, oyuncularda rahatsızlık yarattı. Soluğu yapım ekibinin yanında alan oyuncuların isyanı sonrası Meliha karakterinin haliyle de Yüsra Geyik’in ipi çekildi.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR