‘Camdaki Kız’ Dizisi Bomba Gibi Geliyor.Geri Sayım Başladı.Camdaki Kız Dizi Hakkında Merak Edilenler

‘Camdaki Kız’ Dizisi Bomba Gibi Geliyor.Geri Sayım Başladı.Camdaki Kız Dizi Hakkında Merak Edilenler
YAYIN TARİHİ: 3.04.2021 12:35:00

Klinik Psikolog yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Başrolünü Burcu Biricik'in aldığı Camdaki Kız dizisi tanıtım fragmanında büyük ilgi gördü. 

Camdaki Kız dizisi ilk bölümü ile 8 Nisan’da yayın hayatına başlayacak. Perşembe akşamları yayınlanacak olan Camdaki Kız oyuncuları arasında Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi gibi isimler yer almakta.

FİNAL İDDİALARIYLA GÜNDEME GELDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisi ilk olarak 1 nisan tarihinde ekranlara gelecekti. Ancak dizinin başrol oyuncularından birisinin koronavirüse yakalanmasıyla 8 nisan tarihine ertelendi.


Bir çok kesim dizinin başlamadan bittiğini final yaptığı dedikodularını gündeme getirse de Camdaki Kız dizisi daha şimdiden bir çok dizinin önüne geçecek gibi duruyor.
Perşembe günleri ekranlara gelecek olan dizinin 3 fragmanı yayınlandı. Daha 3 fragmanı yayınlanmasına rağmen dizinin büyük bir hayran kitlesi de oluşmuş durumda. Bu durum gözler, perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova dizisine çevrildi.
‘CAMDAKİ KIZ’ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?”

Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR