Buse Varol Boşanırken Alişan Bunu İstedi Kaynanası Araya Girdi Zırnık Yok Alişan Cebinde 5 Para Yok

Buse Varol Boşanırken Alişan Bunu İstedi Kaynanası Araya Girdi Zırnık Yok Alişan Cebinde 5 Para Yok
YAYIN TARİHİ: 14.02.2022 18:33:00

Magazin gündemi onların ayrılığıyla sarsılıyor. 2018 yılında dünya evine giren Alişan ve Buse Varol’un, herkesin gıptayla baktıkları evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Burak ve Eliz adında 2 çocukları olan Alişan ve Buse Varol, Eliz’in 1.yaş günü partisi nedeniyle birbirine girdi. İş boşanmaya kadar gelince ise olanlar oldu. Meğer Alişan’ın üzerine 5 kuruşu dahi yokmuş. İşte Alişan ile Buse Varol ayrılığının detayları.

Daha önce de haklarında ayrılık iddiaları çıkan Alişan ve Buse Varol bu kez kesin olarak boşanıyor.  Her şey güllük gülistanlık giderken Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın koronavirüs nedeniyle vefatı sonrası aile üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Selçuk Tektaş’ın vefatı ailede yediden yetmişe herkesi sarstı.



İkinci şok ise çift hakkında boşanma haberi ile geldi. O dönem haklarında boşanma iddiaları çıkan Alişan ve Buse Varol, önce katıldıkları canlı yayınlarda iddiaları yalanladılar. Sonra da aşk dolu pozlar paylaştıkları bir tatile çıktılar. İşte şimdi o tatilin altındaki gerçek sebepte ortaya çıktı. Meğer çift o dönem gerçekten boşanma aşamasına gelmiş ve Alişan eşiyle tatile çıkıp eşiyle evliliğini toparlamak istemiş.




Ve bundan aylar sonra Alişan ve Buse Varol işe avukatları sokacak kadar boşanma aşamasına geldiler. Selçuk Tektaş’ın yasını tutan aile Eliz’in 1.yaş günü için sade, Buse Varol ise görkemli bir kutlama istedi. Bu yüzden de herkes ayrı ayrı kutladı ve çiftin arası açıldı. Şimdilerde boşanma taleplerini ileten Buse Varol, Alişan’dan bir ev istedi. Ancak gelin görün ki Alişan’ın üzerine tek kuruşu bile çıkmamış. Çünkü mal varlığını ailesi üzerine yaptırmış. Hal böyle olunca Alişan’ın annesi arayı girip ‘siz bir süre ayrı kalın’ dedi.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR