Burgan Bank Ve Citibank, SMS İle Başvuru Yapmak İsteyenlere Önemli Duyuru! Başvurun Hemen Onay Alın

Burgan Bank Ve Citibank, SMS İle Başvuru Yapmak İsteyenlere Önemli Duyuru! Başvurun Hemen Onay Alın
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 16:59:00

Burgan Bank ve Citibank, cep telefonu SMS bağlamında müracaat yapmak isteyen vatandaşlar şimdi başvuru yapın anında onay alın. 2 bankadan bomba açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Burgan Bank ve Citibank üzerinden başlatılan son dakika kampanyası ile eş güdümlü vatandaşlara SMS ile süratli bir şekilde mühim bir açıklama yaparak, kredi onayı vereceklerini açıkladılar. Sms ile tüketici kredisi müracaatı gerçekleştireceğiniz vakit aklınıza gelen iki banka Burgan Bank ve Citibank olmaktadır. Bu bankalar vermiş oldukları bireysel kredilerinde vatandaşların TC kimlik numaraları üzerinden SMS atarak, müracaat yapma imkanlarını sunmaktadır. Sizlerde süratli bir şekilde acil tüketici kredisi müracaatı yaparak, kredi kullanmak istiyorsanız, Burgan Bank ve Citibank üzerinden başlatılan son dakika kampanyası ile eş güdümlü süratli bir şekilde SMS ile kredi müracaatnuzu gerçekleştirerek banka üzerinden kredi kullanabilirsiniz. 




Sms ile tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, kredi müracaatı gerçekleştirmek amacıyla ilk olarak banka kredi notu: 1100 ve üstünde olması gerekliliğini bilmesi gerekiyor. Sms ile ihtiyaç kredisi müracaatı yaptıktan sonra 3 sene vadeli ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli olan bu kredi kampanyalarına katılmak amacıyla başvurularını banka şubeleri üstünden istedikleri vakit yapabiliyorlar. 



BURGAN BANK 


Burgan Bank üstünden cep telefonunuz ile SMS ile kredi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız,
Servis numarası bütün operatörler amacıyla 8222'dir. İstediğiniz verileri SMS ile basitçe sorgulayabilirsiniz. İstediğiniz kredi ise SMS ile 8222 numarasına KREDI yazıp gönderin, hemen veriler SMS ile gönderilsin. Burgan Bank, hesaplarınız üstünden alacağınız internet bankacılığı parolası ile eş güdümlü sizlerde süratli bir şekilde banka üstünden kredi onayı alabileceksiniz.



CİTİBANK 

Citibank kredi kampanyasına katılarak, kredi müracaatında bulunacak olan kişiler, onay almaları halinde süratli birşekilde bu banka şubesine giderek kredi müracaatı ile eş güdümlü sms onayı ne göstererek, kimlikle kredi kullanabilir. Citinbank’akredi müracaatı gerçekleştirmek hiç bu kadar basit olmamıştı. Citibank’ın rastgele bir şubesine gidip yorulmadan SMS ile basitçe kredi müracaatı yapabilirsiniz. Bunun amacıyla cep telefonunuzun kısa mesaj seksiyonuna E aratarak 2484’e SMS gönderebilirsiniz. Şayet ön onay aldıysanız Citibank’tan yetki sahibi bir birey sizinle iletişime geçecektir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR