Bunu Babanız Yapmaz! Bu Bankalarda Hesabınız Varsa Tamam! Başvuru Yapıp 5 Bin TL Nakit Alabilirsiniz

Bunu Babanız Yapmaz! Bu Bankalarda Hesabınız Varsa Tamam! Başvuru Yapıp 5 Bin TL Nakit Alabilirsiniz
YAYIN TARİHİ: 3.03.2022 13:46:00

Acil durumlar için çeşitli yollar geliştirildi. Bu anlamda böyle haller amacıyla tüketici kredisi kullanmak isteyen kişilerin bankaların mobil cep telefonu uygulamaları ve SMS kredi servislerini kullanmak amacıyla şubeye gitmeden 5.000 TL hesabınıza yatıyor.

Acil anlarda nakde gereksinim duyulabilir. Böyle haller amacıyla tüketici kredisi kullanmak isteyen kişilerin bankaların mobil aplikasyonlarını ve SMS kredi servislerini kullanmak amacıyla şubeyi ziyaret etmeden de kredi müracaatı yapabileceği açıklandı. Başvurular tüm gün yapılıyor. Nakit kredi çekmek isteyen herkes bu krediyi almaya hak kazanmak amacıyla banka hesaplarından alacakları internet şifresi bağlamında bankanın kendi mobil uygulamasına giriş yapıp buradan kredi amacıyla müracaat yapabilecektir. Yapılacak nakit kredi müracaatından sonra banka beş dakikada olumlu olumsuz netice verecektir.



DENİZBANK 

Denizbank'ta banka hesabı tespit edilen vatandaşlar bu bankanın mobil programı durumuna gelen Denizbank Direkt programına girerek tüketici kredisi müracaatını yapabilecektir. 

Nakde gereksinim duymakta olan bireyler Denizbank programına girip 3 sene vadeli 40 bin TL’lik krediyi diledikleri vakit hesaplarına yatırabilmiş olacak. Bahsi geride bıraktığımız bankanın ilaveten SMS servisi bağlamında kullanılarak birkaç dakikada ne kadar düzeyde bir krediye onay alabileceğinizi görmüş olacaksınız. Düşük faiz civarlarına sahip olmasıyla birlikte tüketici kredisi alacak olan vatandaşlar Denizbank’ın yaptığı bu kampanyaya katılıp dilediği vakit kredi müracaatını gerçekleştirebilecek.




İNG BANK 

İNG BANK'ta hesabı tespit edilen vatandaşlar tüketici kredisi kullanmak amacıyla banka şubesine gitmeden İNG BANK uygulamasından kredi müracaatı yapabilecektir. İNG BANK bireysel kredisine müracaatta bulunacak vatandaşlar bankanın yaptığı kredi kampanyasına katılıp ne kadar kredi onayı aldıklarını görebilecek. 

Bankanın en sık verilen 5.000 TL tüketici kredisi kampanyasına katılıp prosedür yapmak isteyenler 36 ay vadeli ilk taksit ödemelerinde 60 ve 90 gün ertelemeli şekilde kredi kullanmaya başlayacaktır. Nakit ihtiyacınız olması durumunda bankadan başvurunuzu yaparak istediğiniz an kredi onayı alabileceksiniz. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR