Bugün Ve 31 Aralık Tarihleri Arasında Başvuranlara Yüzlerce Lira Para Yatacak! Gitmeniz Yeterli!

Bugün Ve 31 Aralık Tarihleri Arasında Başvuranlara Yüzlerce Lira Para Yatacak! Gitmeniz Yeterli!
YAYIN TARİHİ: 10.11.2021 10:36:00

​2.000 TL para müjdesi emeklileri sevindirmiş durumda. Bu yılın artık sonlarına geldiğimiz şu günlerde Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri amacıyla İş Bankası mühim bir bildirimde bulundu. İş Bankası, düzenlediği yeni kampanya ile bugün ve 31 Aralık tarihleri arasında SGK emekli maaşını taşıyarak 3 sene süresince İş Bankası vasıtasıyla alabilmek üzere taahhüt veren emekli müşterilerine 2.000 TL’ye varan promosyon alma olanağı sunuyor.

Bugün ve 31 Aralık tarihleri arasında mutlaka başvurun. Emekli vatandaşlarımız için çeşitli kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Bu anlamda İş Bankası’ndan emeklilere 2.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılıyor. Kampanya süresince başvuru yapan parayı alacak. Bilindiği gibi emekli promosyonları milyonlara ek gelir sağlıyor.

SGK'lılar, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini basit ve süratli gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor. Bugün ve 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında öncelikle ilk emekli maaşı almak önemli. Ve bu anlamda İş Bankası'nı tercih eden ya da sahip olunan emekli maaşını İş Bankası'na götüren emekli vatandaşlar 2.000 TL nakit promosyon ödemesi alıyor.




Promosyona ek Maximum Kart’ları aidatsız kullanma fırsatı

İş Bankasına maaşını taşıyanlar Maximum Kart ve ek kartları amacıyla de ücret ödemiyor. Ayrıca İşCep ve İnternet Şubesinden bedava para aktarımı ayrıcalıkları, emekli müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyaları gibi çoğu fırsattan yararlanabiliyor. Yurt çapında adedi 1.200’ü aşan şube ve 6.500'e yakın Bankamatik aracılığı ile emekli maaşına basitçe ulaşabiliyor.

Emekli maaşını değişik bir bankadan ya da PTT aracılığı ile alan ve maaşında bloke bulunmayan emekliler, İş Bankası şubelerine müracaat ederek  basitçe maaş taşıma ve promosyon müracaat işlemlerini gerçekleştirebiliyor, avantajlı promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. İş Bankası müşterileri, İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesi aracılığı ile basitçe emekli maaşını İş Bankası'na taşıyarak promosyon müracaatsunda bulunabiliyor.
 
Ayrıntılı bilgi: https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER