Bugün Çek 3 Ay Sonra Ödemeye Başla! QNB Finansbank 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Bugün Çek 3 Ay Sonra Ödemeye Başla! QNB Finansbank 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası
YAYIN TARİHİ: 19.12.2021 10:59:00

İhtiyaç sahiplerine müjdeli haber geldi. QNB Finansbank, tüm ihtiyaçlarınızda kullanabileceğiniz, esnek ödeme planına sahip, 36 ay vadeli ve uygun faiz oranlı ihtiyaç kredisi paketini duyurdu. Bu kredi paketi ile borçlarınızı ödeyebilir, tatile çıkabilir, beyaz eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. Merak edilen kredi paketi ile ilgili olarak detaylar şu şekilde…

Bugün Çek 3 Ay Sonra Ödemeye Başla! QNB Finansbank 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası. Türkiye’de döviz kurlarının yükselişi ile hayat pahalılığı her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle düşük gelir grubunda yer alan vatandaşların geçimi giderek zorlaşıyor. Bu noktada QNB Finansbank, uygun faiz oranları ile vatandaşlara nefes aldıracak kredi paketleri sunmaya devam ediyor. 25.000 TL’lik ihtiyaç kredisi paketi ile başta temel harcamalar olmak üzere, eğitim, seyahat, eşya alımı gibi harcamalar rahatlıkla yapılabilmektedir. 

Kredinin Özellikleri

QNB Finansbank, müşterisi sayısını artırmak için yüzde 2.08 faiz oranı üzerinden kredi desteği sağlamaya devam ediyor. Bu faiz oranı yeni müşteriler için geçerli olduğundan kredi kullanmak isteyen kişinin daha öncesinde QNB Finansbank’ta hesap açtırmamış olması gerekiyor. Kredinin vade süresi 36 ay. 

Başvuru Nasıl Yapılır?

Banka tarafından sunulan krediye birçok yoldan başvuru yapılabilmektedir. Hali hazırda QNB Finansbank müşterisi olan kişiler internet sayfasında yer alan ‘Hemen Başvur’ bölümü üzerinden saniyeler içinde başvuru işlemini gerçekleştirebilmektedir. 

Telefonla 0850 220 8 573 numaralı hat üzerinden krediye başvuru yapılıyor, KREDİGO uygulaması da başvuru noktasında ayrı bir yardımcı. 

Kimlik Numarasının 5030’a SMS olarak gönderilmesi suretiyle ve son olarak QNB Finansbank’ın mobil bankacılık uygulaması üzerinden krediye başvuru işlemi gerçekleştirilebilmektedir. 

Geri Ödeme Planı

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar en çok geri ödeme planının nasıl yapılacağını merak ediyor. QNB Finansbank’ın hayata geçirmiş olduğu kredi paketinde yer alan 3 ay erteleme seçeneği ile geri ödemeler daha rahat bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. 

Bu doğrultuda, 36 ay vade süresi ile 25.000 TL kredi kullanılması durumunda aylık faiz oranı yüzde 2.08, aylık taksit tutarı 1.060,63 TL, geri ödenmesi gereken toplam tutar ise 38.182,84 TL olacaktır. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR