Bugün Açıklandı! Sadece ATM Bağlamında Verilecek 22 Bin TL Nakit Para, Banka Müdürü Onayladı

Bugün Açıklandı! Sadece ATM Bağlamında Verilecek 22 Bin TL Nakit Para, Banka Müdürü Onayladı
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 11:55:00

Garanti BBVA ve diğer iki bankadan 22 bin TL’ye değin nakit ödemesi alınabilecek. Haberi veren çoğu banka, kampanyayı bugün itibarıyla başlatmış oldu.

Tüketici kredisi kullanmayı dileyen herkes belirli koşulları karşılamaları halinde kredi alabilmek amacıyla Garanti BBVA, HSBC ve ICBC Bank'tan kredi müracaatını gerçekleştirebilir. Böylece diledikleri vakit da kredi kullanabilirler.



Garanti BBVA, HSBC ve ICBC Bank gerçekleştirdiği bu mühim kampanya dahilinde vatandaşlara tamamıyla süratli bir bağlamda kredi onayı vereceğini açıkladı. 
İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen bireyler bu bahsi geride bıraktığımız bankalar üzerinden kredi müracaatını gerçekleştirecek olurlarsa 22 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak şeklinde görüş bildirildi. 3 adet bankanın yaptığı bu mühim kampanyaya katılmayı dileyenler daha öncesinde bir bankadan kesinlikle kredi kartı ya da kredi almış olmalıdır.


Garanti Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?


Garanti Bankası aracılığı ile tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek amacıyla bankanın SMS kredi servisine müracaat yapmalı ve onay almalısınız. Sonrasında bu krediye ATM üzerinden ulaşabilirsiniz.

Garanti Bankası SMS ile kredi başvurusu yaparken ilk olarak TC kimlik numaranızı yazıp bir boşluk bırakarak aylık net gelirinizi Daha sonra bir boşluk daha bırakarak istediğiniz Kredi tutarını ve kredi türünü yazıp 3280'e SMS olarak gönderebilirsiniz.

HSBC Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?


22 bin TL’ye değin acil bireysel kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar özel bankalar aracılığı ile düşük faiz oranları dahilinde kredi müracaatı yapabilecekler. HSBC şubelerini ziyaret ederek ya da HSBC resmi internet sitesine girerek bu bankadan kredi müracaatı yapılabilir. Beş dakika içerisinde olumlu veya olumsuz yanıt gelecektir.

ICBC Bank​ Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?


22 bin TL kredi kullanmayı talep eden bireyler müracaat gerçekleşmiş olur. 22 bin TL’ye değin kredi kullanacaklar amacıyla harika bir kampanya olacağa benziyor. Konuya dair bütün detayları bankadan bizzat istediğiniz vakit öğrenebileceksiniz.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR