Bugün Açıklandı Herkesin Sabırla Beklediği Önemli Haber Duyurusu Yapıldı! Hesabınıza 4000 TL Yatacak

Bugün Açıklandı Herkesin Sabırla Beklediği Önemli Haber Duyurusu Yapıldı! Hesabınıza 4000 TL Yatacak
YAYIN TARİHİ: 26.02.2022 11:16:00

Son dakika bağlamında yapılan açıklamalar sonrasında 4.000 TL para verilecek. Yapılacak olan şey ise oldukça kolay.  4000 TL ödeme alabilmek istiyorsanız İNG, Akbank ve Halkbank hesabınızın olması halinde anında banka şubelerine gitmeden prosedür yapacak, onaylanan 4000 TL'yi kendi hesabınıza yatıracaksınız. Nakit gereksinimi olan vatandaşlar 90 gün ertelemeli ve 3 sene vadeli olarak sizlere kredi olanağı sunmaktadır. 

İNG, Akbank ve Halkbank kendi internet siteleri üzerinden de yaptığı bildirimde 4000 TL nakit alacak vatandaşlar bankalara gitmenize gerek kalmadan gelir belgesiz hesaplarına para yatırabileceklerinden bahsetti. 



İNG BANK 

İNG BANK üzerinden banka hesabı olan vatandaşlar, 4000 TL kredi kullanmak amacıyla bankanın mobil uygulamasını kullanabilirler. Bu bağlamda yapılacak başvurularda banka 3 dakika içersinde neticesi sunar ve onaylanan tutarı hesabınıza yatırır. nakit alacak vatandaşlar 3 sene vadeye kadar ve 90 gün ertelemeli olarak bu kampanyalardan faydalanabilirler. 


AKBANK 

Kamu bankası olan Akbank, Akbank Mobil uygulamasını kullanan vatandaşlara 4000 TL gelir belgesiz onay vereceğini açıkladı. Uygun faiz oranları ile 4000 TL ödeme alacak vatandaşların banka hesapları varsa anında bu hesapları üzerinden internet parolası almaları yeterli olacaktır. Bu şekilde başvurunuzu yapılabilir onaylanan tutarı anında hesabınıza yatırabilirsiniz. 



HALKBANK 

Halkbank bağlamında 4.000 TL sağlanıyor. Halkbank uygulamasını kullanan kişiler, 3 sene vadeye kadar ve 90 ay ertelemeli olan bu kredileri anında hesaplarına yatırabiliyor. Nakit lüzümlarınız varsa banka şubelerine gitmenize lüzum yok. Nakit lüzumsinimi olan kişiler, 3 ay ertelemeli ve 3 sene vadeli kredi amacıyla 7 gün 24 saat bankanın mobil uygulamasına girerek prosedür yapabileceklerdir. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR