Bu Paraya Böyle Araba Alınamaz! Peynir Ekmek Gibi Satacak! İşte Hyundai Casper Sadece 155.000 TL

Bu Paraya Böyle Araba Alınamaz! Peynir Ekmek Gibi Satacak! İşte Hyundai Casper Sadece 155.000 TL
YAYIN TARİHİ: 9.02.2022 10:49:00

Detaylar geldi. Hyundai Casper yalnızca 155.000 TL'ye satılacak. Bilindiği gibi ülkemizde artan otomobil fiyatları sonrasında araba almak artık hayal olmuştu. Fakat Koreli Hyundai'den büyük atak geldi. Güney Kore'de satışa sunmuş olduğu küçücük crossover Hyundai Casper'ın ticari versiyonu da çıktı. İşte fiyatı yalnızca 11.400 dolar (154.748 TL) olan dünyanın en tatlı minivanı Hyundai Casper'a ait bütün detaylar…

Hyundai, dünyanın detaylı ülkelerdeki farklı piyasa koşul ve taleplerine makul olarak Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai Tucson, Hyundai Elentra ve Hyundai Kona gibi otomobillerinin bağlamında küçük arabalara da yönelmiş durumda. Otomotiv sektörünü kasıp kavuran ve araba satışlarını neredeyse durma durumuna getiren çip krizi etkileri haal devam ediyor. Her segmentte en iddialı modeller ile küresel pazarlarda en kuvvetli markalardan biri olmaya aday Hyundai'den atılım üzerine atılım geliyor. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Hyundai, özellikle “şehir içi” otomobili olarak hazırladığı küçücük otomobiller fazlaca ilgi çekmektedir. En son Hyundai Casper, Koreli yapımcının en ufak crossover modeli olarak tanıtılmıştı. Şehir içerisinde kolay bir çözüm arayanların tercihi olması beklenilen bu aracın bir de Hyundai Casper Van adlı ticari versiyonu görücüye çıkarıldı. Söz hususu model bugün Güney Kore'de satışa çıkacak.

HYUNDAİ CASPER SADECE 155.000 TL! İŞTE TEKNİK ÖZELLİKLERİ 


3595 mm uzunluğa sahip olan Hyundai Casper'ın gerisinde yeterli alan yok.
Bu yüzden Casper Van'da kargo bölümü meydana getirmek amacıyla arka koltuklar listeden çıkarılmış. Bu sayede 940 litre kargo kısmı elde edilmiş. Ön koltuklar ile arka kısımların arasına bir koruyucu kafes yerleştirilmiş. Ayrıca arka ve yan camların rastgele bir halde zarar görmemesi adına metal çubuklarla desteklenmiş.




Hyundai Casper Van'da 1.0 litre üç silindirli atmosferik motor kullanılıyor. Eğer 75 beygir güç ve 95 Nm tork yapan bu motor yeterli gelmezse, 100 beygir güç ve 172 Nm tork yapan 1.0 litre üç silindirli turbo ünite de listede. Her iki seçenekte de 4 ileri otomatik şanzıman ve önden çekiş söz hususu. Güney Koreli kullanıcılar bu ufak modele yalnızca 11.400 dolar (154.748 TL) ödeyerek sahip olabilecek.

HYUNDAİ CASPER TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Aracın Türkiye satışı ile ilgili şimdilik açıklama gelmedi.







 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER