Bu Fiyatlarla Ev Almayan Kalmıyor! İş Bankası Ucuz Konutların Fiyatlarını 50 Bin TL'den Başlatıyor!

Bu Fiyatlarla Ev Almayan Kalmıyor! İş Bankası Ucuz Konutların Fiyatlarını 50 Bin TL'den Başlatıyor!
YAYIN TARİHİ: 28.02.2022 09:45:00

İş Bankası’nın yeni güncellediği konut satış ilanları, ev sahibi olmak isteyenler için ideal bir fırsat olarak değerleniyor. Konut arayıp bulamayanlar için uygun fiyatı evler satışa sunuldu. Türkiye’de hem barınma ihtiyacını karşılamak isteyenler hem de mantıklı bir yatırım yapmak isteyenler konut araştırmaları yapmaya devam ediyor.

İnşaat maliyetlerinin yükselmesi konut fiyatlarının da büyük oranlarda artmasını sağladı. Bu sebeple uygun bir ücret ile ev sahibi olmak isteyenler farklı yolları da deniyor. Pahalılık içinde ev satın almak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, az sayıda bulunan imkanları değerlendiriyor. Burada İş Bankası’nın konut almak isteyenlere alternatif seçenekler sunduğunu rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır.

Yatırım Yapmak İsteyenler Banka Konutlarını Değerlendiriyor

Bankaların satışa çıkardıkları konutlar, ev sahibi olmak isteyenler için farklı bir yatırım kapısı olarak değerleniyor. Bankaların konut satışı yapmalarının en büyük sebepleri arasında emlak piyasasının orantısız zamları yer alıyor. Bankalar, müşterilerine kredi vermeden önce teminat olarak mülk talep ediyorlar.

Teminat olarak gösterilen evler, kredilerin ödenmemesi durumunda bankalara devrediliyor. Bu sayede bankaların elinde birçok ev seçeneği yer alıyor. Bankaların faaliyet alanları dışında kalan bu evler birçok maliyete neden oluyor. Bu maliyetlerin karşılanması için de evler bankalar tarafından oldukça uygun fiyatlarda satışa çıkarılıyor.

50 Bin TL’ye Ev Fırsatı

Konut satışı yapan bankalar arasında yer alan İş Bankası da müşterileri için ideal fiyatlarda ev sahibi olma şansı tanıyor. Türkiye’nin hemen hemen her yerinde bu evler satışa çıkarılıyor. Yakın bir zaman içinde güncellenen konut fiyatları, uygun fiyatlarda satışa sunuluyor. İş Bankası’nın satışa sunduğu konutlar arasında Ankara ilinde yer alan bir apartman dairesi 132 metrekare büyüklüğe sahip ve 160 bin TL değerinde satışa çıkarıldı.

Mardin ilinde yer alan 47 metrekarelik bir apartman dairesi 50 bin TL’den satışa çıkarıldı. Türkiye’nin birçok yerinde uygun fiyatlara sahip konutlar İş Bankası bünyesinde satışa çıkarılıyor. Vatandaşlar da az sayıdaki bu imkanları değerlendirmek için sırada bekliyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR