Bu Fiyata Olmaz Demeyin! Hyundai Çıldırmış Olmalı! İ10, İ20 Fiyatları Yok Artık Dedirtti!

Bu Fiyata Olmaz Demeyin! Hyundai Çıldırmış Olmalı! İ10, İ20 Fiyatları Yok Artık Dedirtti!
YAYIN TARİHİ: 7.03.2022 10:08:00

Mart ayı fiyatları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Hyundai, en çok satan modelleri için oldukça uygun fiyatlar belirledi. Avrupa pazarı için üretilen arabaların fiyatları, araba almak isteyenleri oldukça mutlu edeceğe benziyor. Ülkemizde de Hyundai son zamanlarda indirimli fiyatlarıyla ön plana çıkmaktadır.

Yüksek donanım seviyesi ile rakiplerinin önüne geçen i10 ve çarpıcı ve dinamik yapısı ile i20 genç araba kullanıcıları için ideal kullanım sağlıyor. Gelişen ve büyüyen bir stratejiye sahip marka, sürekli olarak bir değişime sahip! 2022 yılı için yeni modelleri ise bu stratejilerin karşılığını tam anlamıyla veriyor. Markanın ekonomi ve verimliliği ön planda tutması modellerine de yansımış durumda. Yeni model araçları konforlu ve rahat bir sürüş deneyimi de sunmaktadır. Hyundai indirimli fiyatlarıyla son zamanlarda iddialı bir konumda yer almaktadır. Üstelik Hyundai oto kredisi noktasında da alternatif seçenekleri sunmaktadır.

Araç Sahibi Olmak İçin En İyi Fırsat

Akıcılık, premium görünüm ve estetik ile birlikte fiyat politikasına da yansıyan modeller, oldukça yoğun talep görmektedir. Özellikle ÖTV indirimin ardından oluşan rakamlar araç sahibi olmak isteyenler için idealdir. 2022 yılı Şubat ayı listesinde 35 bin TL gibi rakamsal farklar görülüyor.

Yüksek araç fiyatları arasında araç sahibi olmak isteyenler için Hyundai en ideal markalar arasında yer alıyor. Hyundai 2021 modellerinde fiyatlar 251 bin TL olurken 2022 yılı modellerde bu rakam 260 bin TL civarlarında satışa sunuluyor. Hyundai i20 modelinde ÖTV indirimi en çok hissedilen modeller arasında yer alıyor.

Hyundai 2022 Yılı Modellerinde İndirim

Binek araç, ticari araç ve elektrikli araç modellerinde indirimler sağlayan marka ÖTV matrahı çerçevesinde uygun fiyatlar sunabiliyor. Uygun araç fiyatları ile araç satışlarına devam etmek isteyen araba devi, 2022 modellerinde de ideal fiyat listesi sunmaktadır.

Özellikle farklı paketlere yaptığı indirimler ile araç sahibi olmak isteyenleri memnun eden marka, sıfır araçlarında ideal fiyatlara sahiptir. Markanın, i10 ve i20 modelleri genellikle genç nesil tarafından tercih edilirken iyi bir de yatırım aracı olarak değerlendiriliyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR