Bu Ay İçinde "TC Kimlik Numaranızı Yazın 35.000 TL Alın" Kampanyası Başladı! Şimdi Açıklandı!

Bu Ay İçinde 'TC Kimlik Numaranızı Yazın 35.000 TL Alın' Kampanyası Başladı! Şimdi Açıklandı!
YAYIN TARİHİ: 14.02.2022 12:04:00

​Bu ay içinde vatandaşları mest edecek olan formüller gelmeye devam ediyor. "TC Kimlik Numaranızı Yazın 35.000 L Alın" kampanyası sürüyor. Başvuru yaparak kaç onay aldığınızı süratli bir şekilde göreceğiniz bu güncel kaliteli kampanyada 35 bin TL nakit ödeme kesintisiz ve son derece hassas bir şekilde yapılacaktır. 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak bu kredi kampanyasına başvuranlar hemen süratli bir şekilde netice alacak.

"TC Kimlik Numaranızı Yazın 35.000 TL Alın" kampanyasını hepimiz hatırlıyoruz. Çok talep gören bu kampanya Şubat ayında da sürat kesmeden devam edecek. Başvuru gerçekleştirmek isteyenlere duyuru hatırlatıldı.




TC kimlik numarası ile Şekerbank ihtiyaç kredisi promosyonu süratli ve güvenilir bir şekilde başladı. Bu şekilde 90 gün boyunca ödeme yapmadan düşük faizli kredinizi kolay, süratli ve güvenilir bir şekilde dilediğiniz vakit alabileceksiniz. Başvuru ardından Şekerbank kredisi kullanacak vatandaşların ise ilk taksit ödemelerini diledikleri gibi süratli bir şekilde erteleyebilmeleri amacıyla bilgilendirilmesi gerekmektedir.




Bu kampanyada Şekerbank, SMS ile 35 bin TL ihtiyaç kredisine başvurma imkanını güvenilir bir şekilde sunacak. Başvuru sahiplerinin bankaya kayıtlı cep telefonları üzerinden nakit kullanmak istemeleri halinde, müracaat sahiplerinin maaşlı ya da banka müşterisi olması halinde banka daha düşük faiz oranları ile süratli bir şekilde cevap verecektir.



Kredi müracaatı amacıyla SMS gönderen vatandaşların, mesaja Kredi boşluk TCKN yazın, 1953'e göndermeniz yeterli oluyor. Bu mesajın sonrasında TC Kimlik numaranız ile sorgulama kısa bir sürede tamamlanacak ve krediye makul olup olmadığınız tarafınıza en kısa sürede bildirilecektir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER