Borçlar Fora Halkbank Şubelerine Gelenlerin Borçlarını Kapatacak, Başvuru Yapana 48.000 TL Verilecek

Borçlar Fora Halkbank Şubelerine Gelenlerin Borçlarını Kapatacak, Başvuru Yapana 48.000 TL Verilecek
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 17:19:00

Halkbank üstünden son dakika tüketici kredisi, kampanyası duyurusu resmi web sitesi bağlamında açıklandı. Halkbank, 48.000 TL'ye kadar başka bankalar üstünde tüketici kredisi ve kredi kartı borcu olan vatandaşlar amacıyla yeni bir kampanya başlattı.

Halkbank düşük faiz oranları ile vereceği bu kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar amacıyla 3 dakika amacıyla da netice verecek. Düşük faiz oranlarıyla alabileceğiniz 48.000 TL borç kapatma kredisi amacıyla banka şubesi üstünden müracaat yapmanız gerekiyor. Banka şubelerine gitmek isteyen vatandaşlar yanlarına belgelerini de almalıdır. 



Halkbank bağlamında borç kapatma kredisi müracaatı yapacak olan kişilerin bankaların uyguladığı kredi politikalarına makul bir müşteri olması halinde güncel olan gereksinim kredisi ve güncel olan kredi kartı borçlarını kapatarak rahat bir soluk alabilecek. Halkbank, emekli olan ve SGK-SSK ve Bağkur'lu sigortalı bağlamda çalışan ve devlet memuru olan vatandaşlar amacıyla yapmış bulunduğu bu kampanyaya katılacak olan müşterilere belirli şartlar dahilinde 5 dakika amacıylade onaylanan 48.000 TL ile borç kapatma kredisi veriyor. 




Halkbank, emekli maaşı alan vatandaşlar bu banka üzerinden emekli maaş almıyorsak maaş, taşıma işlemleri ardından 48.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi ve şayet daha evvel tüketici kredisi kullanmadıysa da 300.000 TL'ye kadar bireysel kredisi alabilir. Belirlenen şartlara makul olunan vatandaşlar, Halkbank, emekli müşterisi, olmaları durumunda 3 sene vadeye kadar kredi kullanabilecektir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR