Borç Kapatma Kredisi Haberi: Vakıfbank ve Şekerbank 150.000 TL Son Dakika Kredi Vereceğini Açıkladı

Borç Kapatma Kredisi Haberi: Vakıfbank ve Şekerbank 150.000 TL Son Dakika Kredi Vereceğini Açıkladı
YAYIN TARİHİ: 22.09.2021 08:24:00

Borç Kapatma Kredisi Haberi: Vakıfbank ve Şekerbank 150.000 TL Son Dakika Kredi Vereceğini Açıkladı. İki Bankadan hemen onaylı kredi başlıyor. İşte detaylar...

Vakıfbank ve Şekerbank'tan 150 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusu yapılıyor. Vakıfbank ve Şekerbank üzerinden 150 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler eğer diğer bankalardaki olan borçlarını kapatmak istiyorlarsa bu bankaların başlatmış olduğu borç transferi kredisine başvuru yapabilir.

Vakıfbank ve Şekerbank'nn yapmış olduğu duyuru ile birlikte 150 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi alacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar 50.000 TL için, 50.000 TL üzerindeki krediler için ise yeni yasa gereği 24 ay vadeye kadar kredi kullanabilecek. Vakıfbank ve şeker bank'ın yapmış olduğu kampanya dahilinde sizler de hızlı bir şekilde Kredi başvurunuzu yapabilir diğer tüm banka borçlarınızı tek bir yere toplayabilirsiniz.

Vakıfbank'tan 150.000 TL borç kapatma kredisi kampanyası detayları...

Ülkemizde devlet bankası olarak hizmet veren VakıfBank uygun faiz oranları ile birlikte 150.000 TL'ye kadar tüm banka borçlarınızı kapatacağız bir kredi imkanı sağlıyor. Vakıfbank yapmış olduğu Bu kampanyada belirli müşterilerine kredi onayı verirken, diğer bankalardaki ihtiyaç kredisi kredi kartı borçları da tek bir yerde toplamanıza olanak sağlamaktadır. Vakıfbank kredi başvurusu yapmak istiyorsanız bazı şartlara uygun olmanız gerekiyor. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişilerin emekli olmaları durumunda emekli maaşlarını bu bankadan almaları şartı vardır.


Vakıfbank sigortalı olarak çalışan kişilere ise en az 12 aydır aynı işyerinde sigortanızın yatmış olmasını istemektedir. devlet memuru olan kişiler ise kredi başvurusu yapmak istiyorlarsa en az iki aydır devlet memurluğu maaşı almaları durumunda bu kredilere başvurularını yapabileceklerdir. Vakıfbank şubelerine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte ikilide başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Şekerbank 150 bin TL borç kapatma kredisi...

Şekerbank üzerinden de 150 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi kampanyası başladı. Şekerbank üzerinden 150.000 tl ye kadar borç kapatma kredisi kampanyasına başlayacak olan kişiler 24 ay vadeli bir 36 ay vadeli kredi seçenekleri ile tüm banka borçlarını tek bir yere toplayabilecek. Şekerbank şubelerine kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte giderek Kredi başvurunuzu yapabilir ve sonucunu da hemen görebilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR