Biraz Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan Çağrı Yaptı: Emekli Olan Ve Çalışan Milyonlar Bu Habere Dikkat

Biraz Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan Çağrı Yaptı: Emekli Olan Ve Çalışan Milyonlar Bu Habere Dikkat
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 11:39:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğrultusundan oluşturulan duyuru ile eş güdümlü emekli ve çalışan vatandaşların nakit ihtiyaçları, gidilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan doğrultusundan bilhassa kamu bankalarının altını çizerek yapmış bulunduğu duyuruda, kredi gereksinimi olan yurttaşların bundan sonra basit bir şekilde kamu bankaları üzerinden devlet destekli kredi alabileceğini açıkladı. 

Vakıfbank ve Halkbank bağlamında yapılan bu kampanya sonrasında birtakım özel bankalar da kampanyaya dahil olarak yurttaşların gereksinimleri amacıyla 110.000 TL'ye kadar 3 sene vadeyle nakit vereceğini açıkladı. Kredi müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, belirli şartları makul olması halinde devletin vermiş bulunduğu bu destek ile eş güdümlü istedikleri vakit nakit kredi kullanabilecekler. 

Vakıfbank ve Halkbank


Vakıfbank ve Halkbank başlatmış bulunduğu bu kampanya bağlamında baktığımız zaman Vakıfbank ve Halkbank üstünde de kullanabileceğiniz yeni kampanya açıklamasında bulunuldu. Vakıfbank ve Halkbank üstünden ihtiyaç, kredi müracaatı yapacak olan kişiler, 110.000 TL'ye kadar devlet destekli olarak kredi onayı alabilecek. 




Sizlere en yakın olan bankaya giderek tüketici kredisi müracaatında bulunabileceğiniz gibi, ilaveten bir kredi müracaatı yapacak olan yurttaşların 3 dakika içerisinde, Vakıfbank ya da Halkbank, mobil programı üzerinden de nakit kredi alabilmesi için haber geldi. Çok uygun faiz oranlarıyla alabileceğiniz bu kredi kampanyasına katılmak isteyen yurttaşların ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme, toplamda 3 sene vadeli olan kredilerini istedikleri vakit kullanabilirler. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR