Biraz Önce Belli Oldu! Nakit İhtiyacı Olanlar! Faturalı Hatlara 15 000 İle 25.000 TL Ödeme…

Biraz Önce Belli Oldu! Nakit İhtiyacı Olanlar! Faturalı Hatlara 15 000 İle 25.000 TL Ödeme…
YAYIN TARİHİ: 25.02.2022 17:06:00

Her geride bıraktığımız gün zorlaşan ekonomik şartlar kişilerin birçoğunu kredi almaya zorluyor. Bunun yanı sıra, kredi veren bankalar vatandaşlardan birtakım şartları yerine getirmesini belirtiliyor. Ama bu şartlara haiz olmayan vatandaşlar kredi imkânından faydalanamıyor. Kredi kullanmak isteyenler seçenek yol olarak faturalı kredi imkânını kullanıyor.

Artık faturalı hat ile kredili para bulma imkânı mevcut. Bankalara kredi müracaatı yapmasın karşın kredi kullanamayan vatandaşlar, değişik para bulma tekniklerine yöneldi.  Son zamanlarda çoğu vatandaş, Vodafone, Türkcell ve Türk Telekom hatlarına sahip olan vatandaşlar için kredi müjdesi veriliyor. Kredi notu düşük olanlar, bankalar doğrultusundan kredi alabilecek. Kredi notu düşük olanların tercih ettiği bu teknik hatalı olarak lans edildi. Temeli dayanıklı olmayan bir düşüncedir.



Telefon ve tabletler, üç operatör doğrultusundan aniden çok taksit ile satışından meydana gelen bir teknik çoğu vatandaş doğrultusundan tercih ediliyor.


Kredi imkânından faydalanabilmek amacıyla, faturaların derli toplu bir şekilde ödenmesi gerekir. Yapılan nakit ödemesinden sonra fatura alındığında 12 ile 36 ay vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. Türk Telekom firması doğrultusundan uygulamaya koyulan kampanyada kredi tutarı 15 bin TL olarak belirlendi.



Faturalı hatlardan alım satım yaparak acil nakde dönüştürmek isteyenlerin faturalı hatlarda kredi çekme yöntemine makul olması gerekmektedir. Bu koşulları sıralayacak olursak;

·         2 senelik konut ve profesyonel telefon aboneliği
·         2 sene ya da daha uzun süreli bir İnternet aboneliği
·         Kişinin adına kayıtlı faturalı hat
·         Aynı hattı en az 6 ay kullanmak
·         Aynı faturayı 2 sene kullanmak

Noktalar yetersizse, telefon alamazsınız ve diğer bir cihaza yönlendirilebilirsiniz. Faturalı hat, maaş bordrosu, resmi kefil vb.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR