Bir Anda Oldu! Haydar Dümen'in Son Hali Herkesi Şoka Uğrattı! Haydar Dümen Son Sözleri Yürek Dağladı

Bir Anda Oldu! Haydar Dümen'in Son Hali Herkesi Şoka Uğrattı! Haydar Dümen Son Sözleri Yürek Dağladı
YAYIN TARİHİ: 11.02.2022 13:48:00

Son dakika: Yazdığı yazılarla bir döneme damga vuran ünlü psikiyatr Haydar Dümen, sevenlerini şoka uğrattı! Cinsellik üstüne yazdığı yazılar ve takipçilerden gelen suallere yönelik verilen cevaplarla tanınmış Haydar Dümen'in 91 yaşında hayatını kaybettiği ifade edildi. Haydar Dümen'in son hali ise herkesi şoka uğrattı! Peki Haydar Dümen kimdir?

Son dakika: Ünlü Psikiyatrist ve köşe yazarı olan Haydar Dümen aniden aramızdan ayrıldı ve sessiz sedasız toprağa verildi. Haydar Dümen'in koronavirüse yakalanarak 91 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Haydar Dümen'in son hali ise herkesi şoka uğrattı! 



HAYDAR DÜMEN HAYATINI KAYBETTİ

Haydar Dümen'in ölüm nedeniyle alakalı açıklamayı gazeteci yazar Mehmet Coşkundeniz paylaştı. Coşkundeniz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bildirimde Haydar Dümen'in koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.



Coşkundeniz'in yaptığı bildirimde bildirimde, "Gazetemiz Posta'nın yazarı, Haydar Dümen hocamızı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Türkiye'nin en renkli doktoruydu. Sadece cinsellik konusundaki yazılarıyla değil, hayvan sevgisiyle de tanınırdı. Nur içerisinde yatsın..." ifadeleri kullanıldı.

HAYDAR DÜMEN'İN SON HALİ 

Son olarak evinde Haydar Dümen böyle görüntülenmişti. 


HAYDAR DÜMEN KİMDİR?


Haydar Dümen 15 Haziran 1930 tarihinde Uşak'ın İkisaray köyünde doğmuştur. Afyon Lisesi'nden 1948 senesinde mezun olan Dümen, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Şubat 1955 senesinde mezun olmuş, 1958'de nöropsikiyatri uzmanı olmuştur. 25 sene kamuda çalıştıktan sonra emekli olmuş ve yazın çalışmalarına ağırlık vermiştir ve 11 Şubat 2022 tarihinde vefat etmiştir.

Haydar Dümen, Türkiye'de  Güzin Abla'dan sonra en tanınan dert dinleyen köşe yazarlarından biriydi.  bilhassa cinsel hayat konusu ile ilgili verilen mizahi yazılarla adından söz ettiren  psikiyatrist Haydar Dümen Posta gazetesindeki köşe yazılarıyla geniş bir kitle doğrultusundan tanınıyordu. 

HAYDAR DÜMEN'İN KİTAPLARI 

Best of Haydar Dümen- 2010: Gülerek Öğrenelim
Soğumayan Ölüler
Nazik Adında Bir Kadın
Sağlık Ve Beslenme
Ölmüş Bir Hasta İle Söyleşi Ya Da Hekimler Üstüne
Otuz Günde Oldu Bitti
Cinsel Yaşam–1
Cinsel Yaşam–2
Cinsel Kültür
Cinsel Sorunlarınız
Cinsel Dünyamı

Evlilik
Gebelikten Korunma
Soğumayan Ölüler
Ölmüş Bir Hasta İle Söyleşi Ya Da Hekimler Üstüne
Otuz Günde Oldu Bitti (Sexodrama)
Gözlerinin Karası
Merhaba Yurttaş
Anahtar Kilide Uymadı(Tiyatro Oyunu)
Cennet Şeytana Kaldı(Tiyatro Oyunu)
Üç Ressam
Sağlık Ve Yaşam
Çocuğun Cinsel Eğitimi
Evet



HAYDAR DÜMEN'İN EŞİ GÜL DÜMEN KİMDİR?


Bilgi Üniversitesinden televizyon gazetecilik bölümü ile, psikolojik dalından olmak üzere, 2 diploması vardır. Halen klinik psikolojisi üstüne master'ını tamamlamak üzeredir.

1993 Yılında Dr. Haydar Dümen'le evlendi. 22 senedir Nöroloji ve Psikiyatri Eksperi olan eşi Dr. Haydar Dümen'in yanında, hem muayenehanesine gelen hastaları kabulde, hem de eşinin makale hayatında, kitaplarının hazırlanmasında, konferanslarında ve televizyon uygulamaları gibi sosyal ve kültürel alanlarda onunla oldu.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR