Bergen'in Katili Kim? Halis Serbest Nerede Yaşıyor, Hapiste Mi? Bergen Filmi Halis Serbest Kimdir?

Bergen'in Katili Kim? Halis Serbest Nerede Yaşıyor, Hapiste Mi? Bergen Filmi Halis Serbest Kimdir?
YAYIN TARİHİ: 8.03.2022 12:10:00

Bergen filmi vizyona girdi tartışmaların ardı arkası kesilmedi. Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bergen’in yaşam öyküsünü izleyiciye sunan film bir döneme damgasını vuran sanatçının yaşamını ortaya döküyor. Bergen ile alakalı olarak en çok merak edilen ise yaşamını değiştiren Halit Serbest oldu. Peki, Halit Serbes kimdir? Bergen'in katili Halis Serbest nerede yaşıyor? Bergen'i öldüren Halis Serbest Hapiste mi Kaç yıl hapis yattı?

Halit Serbes kimdir? Bergen'in katili Halis Serbest nerede yaşıyor? Bergen'i öldüren Halis Serbest Hapiste mi Kaç yıl hapis yattı? Bir devre arabesk müziğin efsane isimleri arasında yer alan Bergen'in hayatını husus alan film Geçtiğimiz zamanlarda vizyona girdi. Bergen filmi bağlamında herkesin merak ettikleri var. Bu anlamda önce Bergen'in yüzüne kezzap atan sonrasında da öldüren Halis Serbest oldu. Bergen filmini sinemada izleyen ve gözyaşlarına boğulan vatandaşlar Bergen'i öldüren Halis Serbes kimdir, Bergen'in katili Halis Serbest nereli ve kaç yaşında gibi soruların yanıtını incelemeye başladı. Peki Bergen'in katili Halis Serbest hapiste mi?

BERGEN'İN KATİLİ KİM? HALİS SERBEST NEREDE YAŞIYOR, HAPİSTE Mİ? BERGEN FİLMİ HALİS SERBEST KİMDİR?

Bergen'in katili Halis Serbest Adana'da dünyaya geldi ve aslan Adanalı. Halis Serbest, ilkokulu bitirdikten sonra anında Ticaretle uğraşmaya başladı ve şu anda da hala Adana'nın Kozan ilçesinde yaşamaya devam ediyor.

Bergen'in hayatını husus alan ve başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bergen filmi vizyona girdi. Bir devre arabesk müziğin usta isimlerinden biri olarak adlandırılan ve çok genç yaşında 6 kurşunla öldürülen Bergen'in katili Halis Serbest filmin sonrasında en çok merak edilen şahıslar arasında yer almaya başladı. Ünlü sanatçı Bergen'in gençlik senelerinde yüzüne kezzap atan ve tarifsiz acılarla başbaşa kalmasına niçin olan sonrasında da şimdilik 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest 12 sene ceza aldı. Cezaevine giren Halis Serbest cezasını çektikten sonra serbest bırakıldı ve şu anda Adana'nın Kozan ilçesinde yaşıyor, Tekstil işiyle uğraşıyor.


BERGEN KİMDİR? NEDEN, NASIL ÖLDÜ?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan ve Bergen olarak tanınan şarkıcı, 1959 senesinde Mersin’de dünyaya geldi. 7 çocuklu bir ailede dünyaya gelen Bergen, annesi ve babası boşandıktan sonra annesi ile birlikte Ankara’ya yerleşti. Ankara’da konservatuar eğitimine başladı, lakin bu eğitimi yarım bıraktı. Bir vakit memur olarak PTT içeriğinde çalıştı. Bir gece Ankara’da arkadaşları ile eğlenmeye çıktığında Seyman Kulüp adlı pavyonda arkadaşlarının ısrarı üstüne sahneye çıkar ve bir şarkı söyler. Orhan Gencebay’ın “Batsın Bu Dünya” adlı şarkısını ifade eden Bergen herkes doğrultusundan çok beğenilir. Pavyon sahibi Bergen’e sahne almasını öneri eder ve Bergen’in müzik kariyeri bu şekilde başlar.


Bergen, 1989 senesinde 14 Ağustos’u 15 Ağustos’a bağlayan gece Adana Pozantı’da boşandığı eşi doğrultusundan kurşunlanarak yaşama veda etti. 30 yaşında hayatını kaybeden Bergen, kısa yaşamına 6 Long Play, 11 kaset, 129 şarkı ve bir film sığdırdı. Bergen, memleketi olan Mersin’de kent mezarlığına defnedildi. Mersin Toroslar’da oluşturulan asri anıt mezarlık ziyarete açıktır.

BERGEN'İ ANLATAN FİLMLER

1986 senesinde çekilen “Acıların Kadını” isimli filmde kendi hayatını kendisi oynadı. 1995 senesinde “Aşk Ölümden Soğuktur” isimli filmde Bergen’i Bennu Gerede canlandırdı. 2022 senesinde ise “Bergen” isimli filmde Farah Zeynep Abdullah canlandırdı.








 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR