Beklenen Son Dakika Kredi Haberi 2 Bankadan Geldi, 10.000 TL 6 Ay Ertelemeli Olacak

Beklenen Son Dakika Kredi Haberi 2 Bankadan Geldi, 10.000 TL 6 Ay Ertelemeli Olacak
YAYIN TARİHİ: 21.08.2021 21:13:00

Son Dakika: Denizbank ve TEB 10.000 TL 6 ay ertelemeli Kredi dönemi başlattı. Denizbank ve TEB Bankası üzerinden 10.000 TL ve 6 ay ertelemeli Kredi kullanabilirsiniz.

Denizbank ve TEB 10.000 TL 6 ay ertelemeli Kredi dönemi başlattı. Denizbank ve TEB Bankası üzerinden 10.000 TL ve 6 ay ertelemeli Kredi kullanabilirsiniz. İhtiyaç sahipleri 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alacaksa Denizbank üzerinden 10.000 TL ve TEB Bankası üzerinden de 10.000 TL kredi başvurusu yapabilmektedirler. Dilerseniz iki bankayı birden başvuru yaparak 20.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Bu kredileri kullanabilmeniz için de bazı şartlar vardır. Dilerseniz şimdi sizlere Denizbank ve TEB Bankası kredi başvuru şartları ve başvuru nasıl yapılır bu konu hakkında bilgiler verelim.

Kredi başvurusu yapacak olan kişiler onay almaları durumunda bu krediyi kullanabilir. Onay alabilmeniz için de banka kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Genellikle bankalar 1100 ve üzerinde olan kişilere kredi verirken bu kredi kampanyasına katılacak olan kişilerin daha yüksek bir kredi notunun olması gerekiyor. 1350 ve üzerinde puanımız varsa TEB Bankası ve Denizbank üzerinden verilen bu ihtiyaç kredisine başvurunuzu yapabilirsiniz. Kredi başvurusunu yaptıktan sonra da banka sizlere hemen onaylı mesajı gönderir. Eğer kredi de onay alırsanız bankadan veya internet üzerinden bu kredileri kullanabileceksiniz. Kendinizi şartlara uygun olduğunu düşünüyorsanız. Hemen başvuru yapabileceğiniz yöntemler şu şekildedir.

Denizbank 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank üzerinden 10.000 TL kredi başvurusu yaptığınız zaman 6 ay ertelemeli olarak kredinizi hızlı bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Denizbank 10.000 TL krediler de kredi notu yüksek olan kişilere hızlı şekilde onay veriyor. İstemek krediyi kimliğinizle veya internet üzerinden bankaya gitmeden de kullanabilirsiniz. İlk olarak bu bankadan kredi onayı alıp almadığınızı merak ediyorsanız. Mesaj atarak Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredim yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 32/80 numarasına gönderin.

Kredi başvurusu yapacak olan kişiler Denizbank üzerinden 10 bin TL kredi onayı alırsa bu krediyi hızlı bir şekilde kullanabileceklerdir. Denizbank 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu onaylı olan kişilerin ayrıca banka hesapları olması durumunda internet bankacılığından veya Denizbank mobil uygulaması üzerinden bu kredileri kullanabileceğini söyleyebiliriz.

TEB Bankası 10.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

TEB Bankası üzerinden 10 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. TEB Bankası 10.000 TL ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler. SMS atarak bu kredi için onay olabilmektedirler. 44/66 numarasına TC. kimlik numaranızı yazarak gönderim yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın internet bankacılığına gelecek ve bankanın resmi internet sitesi üzerinden TEB Bankası için kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Size en yakın TEB Bankası'na giderek 36 ay vadeli olarak verilen bu kredileri kullanabilmeniz mümkündür. 6 ay ertelemeli kullanacağınız kredilerde ilk taksit ödemenizi daha düşük ertelemeli olarak kullanabiliyorsunuz. En fazla 6 ay erteleme yapılmaktadır. Size en yakın TEB Bankası şubesine giderek kimlik ve gelir belgenizle buradan da kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Kredi başvuruları onay aldıktan 10 dakika sonra krediniz hesabınıza yatar.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR