Bayram Havası Esti! PTT 0.49 Faiz Oranları İle Kredi Başlattı, Emekli, Çalışan Herkes Alacak

Bayram Havası Esti! PTT 0.49 Faiz Oranları İle Kredi Başlattı, Emekli, Çalışan Herkes Alacak
YAYIN TARİHİ: 29.01.2022 10:24:00

Yaşanan yeni zamlardan sonra maaşlara yapılan yeni düzenlemeler açıklandı. Emekli veya çalışan tüm memur ve işçiler, önceden olan borçlarını ödeyip daha iyi şartlarda yaşama devam etmek için kredi olanaklarını kullanma araştırmaya başladı. Tüm borçlarını toplayıp bir kredi yolu ile kapatma olanakları PTT ve Aktifbank sitelerinden duyuruldu.

Bu kampanya ile düşük faiz ile kredi temin edilip, birçok çalışan geçmiş kredi faiz yüklerini hafifletmiş olacaklar. Başvuru şartları da kolay olan kredinin birçok kişi tarafından kullanılacağı düşünülmektedir. Yalnız PTT ve Aktifbank tarafından değil birçok internet sitesi tarafından da duyurumu yapılan kredi kampanyası geniş kitleler tarafından değerlendirileceğine kesin gözüyle bakılmaktadır. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


PTT Düşük Faizli Kredi Başvurusu Koşulları Nelerdir?


Kredi başvurusunda bulunacak vatandaşlar PTT şubelerinden düşük faiz ile alabilecekleri kredi şartlarını ve miktarını öğrenebilir. Tüm çalışan ve emeklilere hitap edeceği sanılan kredinin temel koşulu bir maaşa sahip olmalarıdır. İkinci koşul ise başvuruda bulunan çalışan veya emeklinin kredi notu olmaktadır. Maaşın miktarına göre alabilecekleri düşük faizli kredi miktarı belirlenmektedir.



Kredi notu yeterli olan emekli veya çalışanlar böylece düşük faiz ile aldıkları krediyle geçmişten kalan borçlarını toplayabilecekler ve aynı zamanda acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir. Üç ay ertelemeli ödemesi olan kredi çok sayıda aileyi rahatlatacağı düşünülmektedir. Kredi ihtiyacı olanlar tarafından mutlaka değerlendirilecektir.




Haber kısa sürede çalışan ve emekliler arasında yaygınlaşmıştır. Kredinin düşük faizli olması ve kolay başvuru şartları, kredi notu uygun olan vatandaşlar tarafından bir an önce başvuru yollarını öğrenmeye yönlendirmiştir. Günün yüksek faizlerinden kurtulma yolu açılan kişiler tarafından çok olumlu şekilde karşılanmıştır. Acil ihtiyaç duyan çalışanlar ve emekliler tarafından üç ay ertelemeli kredi borçlandırması bir nefes alacak zaman ihtiyacı olanları
sevindirmiştir.

PTT Kredisi İçin Nasıl Başvuruda Bulunabilirsiniz?


PTT kredisi için başvurma şartlarının da oldukça kolay olması beğeni ile karşılanmıştır. İstenirse PTT şubelerine giderek başvuru yapılabileceği gibi, bir SMS yolu ile evinizden cep telefonuyla da başvuru için giriş hazırlığı da yapılabilecektir.

Cep telefonundan çekilen mesajın ücretli olacağı bildirilmiştir. Bu mesaj şöyle düzenlenecek ve çekilecektir. Sırasıyla belirtilen bilgi ve belirtilen boşluklar oluşturulacaktır: PTT boşluk TC numaranız. Daha sonra oluşturulan mesaj 3050 numarasına gönderilecektir. Geriye bir onay mesajı gelecektir. Bu onay mesajında ne kadar kredi için başvuruda bulunacağınız belirtilecektir.



Ne kadar kredi alabileceği belirlenen maaş sahibi PTT şubesine gidip kredi başvurusunda bulunacaktır. Bu pratik ve kısa sürecek yol ile çok zaman harcamadan ve kredi alacakları sıkmadan sorunlarının hal yoluna gidilmesi çok olumlu olmuştur. Düşük faizli PTT kredisinin kullanılmasını kolaylaştırmıştır.
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR