Bayram Havası Esti! 10 Yıllık Kış Kampanyası! 0.89, 0.92, 0.96 Aylık Faizle Ev Sahibi Yapacaklar

Bayram Havası Esti! 10 Yıllık Kış Kampanyası! 0.89, 0.92, 0.96 Aylık Faizle Ev Sahibi Yapacaklar
YAYIN TARİHİ: 13.02.2022 10:12:00

Ev sahibi olmayı isteyenlere özel farklı bankaların etkili kampanyalar düzenledikleri biliniyor. Bu kapsamda 10 yıllık kış kampanyası kapsamında düşük faizlik kredi fırsatları için de düğmeye basıldı. Bankaların düzenlediği düşük faizli krediler, ev sahibi olmak isteyenler için ideal fırsatlar sunuyor. Vakıfbank, konut kredisi sunarken, Türkiye Finans Katılım Bankası da ev finansmanı fırsatlarını sunuyor.

Faiz ve kar payları ile 0.89, 0.92 ve 0.96’lık faiz oranları ile ev sahibi olmak isteyenlere ideal bir seçenek sunmaktadır. Bankaların sunduğu kredi kampanyaları oldukça uzun süredir devam ediyor. Ancak ek kampanyalar sayesinde herkese uygun kredi ve faiz seçenekleri sunuluyor. Değerlendirebilir konut kredileri sayesinde uygun faiz ve kredi oranları vatandaşlara ideal bir hizmet sunmaktadır. Peki, 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranları ne kadar?

120 Ay 0.89 Faiz Oranları

Kişilerin ev sahibi olmaları için ideal fırsatlardan bir tanesi de bankalar tarafından satışa çıkarılan evlerdir. Bu evler boş konutlar olmaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankası’nın sunduğu konut satışı da devam etmektedir. Kendi bünyesine ait olan evleri 10 yıllık 0.89 faiz oranı ile satışa çıkarmaktadır. Bu sayede emlak sektörünün belirlediği oranların çok altında uygun bütçeli kredi ve ev seçeneklerini vatandaşlara sağlamaktadır.

 

Bununla birlikte güncel konut haberleri içerisinde yer alan satışlarda vatandaşlara, konut finansmanı da sunmaktadır. 2022 yılında 120 ay vadeli ödeme seçeneklerini değerlendirmek üzere banka finansman başvurusu da değerlendirilebilecek. Böylece bütçenize uygun bir şekilde konut kredisi çekmeniz de mümkün olacaktır.

Vakıfbank’tan 3’lü Faiz Seçeneği

Ev almak isteyenler için Vakıfbank, 3 adet faiz seçeneği sunmaktadır. Vakıfbank, 0.88, 0,92 ve 0,96 faiz seçenekleri her bütçeye uygun kredi almasını da kolay hale getirmektedir. Kentsel dönüşüm kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hak sahibi olanlar için 0.33, 0.37 ve 0.41 faiz oranları fırsatı sunmaktadır. Bunun yanında bu kredi desteği vatandaşlar için 0.88, 0.92, ve 0.96 oranında olmaktadır. Bu kredi oranlarından yararlanmak isteyen kiracılar, gerekli belgeler ile Vakıfbank’a giderek başvuru yapabilmektedir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR