Bayram Havası Esiyor! Emeklilere Müjde! Hesaplara 5 Bin TL Para Yatmış Olabilir! Hemen Bir Bakın…

Bayram Havası Esiyor! Emeklilere Müjde! Hesaplara 5 Bin TL Para Yatmış Olabilir! Hemen Bir Bakın…
YAYIN TARİHİ: 28.02.2022 17:41:00

SSK-SGK ve Bağkur'lu emeklilere müjde geldi. Hesaplarınıza 5 bin TL nakit para yatmış olabilir. Hesaplarınızı denetim edin. Maddi anlamda problemlerin üst düzeyde olduğu, zamlarla eş güdümlü emeklilik bankaların gerçekleştireceği kampanyaları takip ediyor.

Hesaplarlara 5 bin TL yatırılmış olabilir. Bakmanız menfaatiniz icabıdır. Emeklilere bankalar aracılığı ile verilebilecek olan paralar, kampanya bağlamında emekli maaşınıza, banka ek olarak yatırmış olabilir. Kampanya bağlamında olarak 5 bin TL tutarındaki nakit paralara ek olarak ek para da emekli maaşlarına yatacak. Vatandaşın acil olar ihtiyaç duyduğu 5 bin TL yi çekebilir, bahse husus olan tutarı 36 taksit hainde avans olarak da kullanabilir. Emekli vatandaşlar 5 bin TL tutarındaki tutarın hesaplarına yatıp yatmadığı husussu ile ilgili bankadan bilgi edinebilirler.



Başvuru gerçekleştirmek isterseniz, bankaların mobil uygulamalarını kullanabilirsiniz. Mobil programlamayı kullanarak, şubeye gitmeye lüzum kalmadan onay alınıp alınmadığı husussu ile ilgili denetim sağlayabilirsiniz.  Sağlanan denetim neticesi hesabınıza yatmış olan tutarı rahatça kullanma hakkına sahipsiniz.

Halkbank 5 bin TL Ödeme Gerçekleştireceğini Duyurdu


Kamu bankası olarak hizmeti yayınlayan Halkbank uygulamaya geçirdiği kampanyalar bağlamında son zamanlarda en fazla talep gören bankalar arasına girdi. Kamu bankası olması hasibiyle, bankanın emekli müşterileri doğrultusundan en çok tercih edilen Halkbank 5 bin TL artı para almak isteyen faydalanmak isteyenler, mobil bankacılık aracığı ile müracaat yapabilirler. Müşteri hizmetlerinden müracaat yapılabildiği gibi,  banka şubelerinden de kampanyaya müracaat gerçekleştirmek mümkün. Sizlerde bu hususta vakit kaybetmeden müracaatınızı yaparak bu imkândan faydalanabilirsiniz.


Ziraat Bankası 5 bin TL Ödeme Gerçekleştireceğini Duyurdu


SGK-SSK ve Bağkur'lu olarak emekli olan vatandaşlara 5 bin TL ödeme imkânı yayınlayan Ziraat Bankası, emekli maaşlarını kendi bankaları üzerinden ödeme alan emeklilere bu kampanyayı sunuyor. Vatandaşlar, internet sitesine giriş yaparak kredili mevduat hesabı açan herkese 5 bin TL ödeme imkânı sunuyor. Banka şubelerinden müracaat yapılabildiği gibi ATM aracılığı ile de prosedür gerçekleştirilebilir. Bunun yanı sıra müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek prosedürlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR