Bayram Ettirdi! Halkbank Ve Diğer Özel Banka Herkese Destek Çıkacak: Nakit Gereksinimi Olan Alacak

Bayram Ettirdi! Halkbank Ve Diğer Özel Banka Herkese Destek Çıkacak: Nakit Gereksinimi Olan Alacak
YAYIN TARİHİ: 2.03.2022 12:39:00

Halkbank ve diğeri özel bankanın vatandaşa ek destek olacağı duyuruldu. Nakit bozukluğu olan herkes müracaatte bulunabilecek. Bahsi geride bıraktığımız kampanyada vatandaşlar acil nakit gereksinimleri olması durumunda 35 bin TL’ye değin gelir belgesiz bir biçimde nakit kredi kullanabilir duruma gelecektir.

Halkbank meydana getirdiği bu mühim kampanyada düşük faiz oranları dahilinde şahıslara kredi imkanı yaratırken, gereksinim kredisi alabilmek isteyenlerin ilk taksit ödemesi amacıyla 3 sene ertelemeli biçimde prosedür yapılacağını da bu sayede duyurmuş oldu. Halkbank, tüketici kredisi kampanyasını başlattıktan sonra Akbank'ta belgesi istemeden 35 bin TL vereceğini duyurdu.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılacaktır?


Halkbank, gereksinim kredisine başvurmak isteyen vatandaşlar amacıyla bunun nasıl yapılacağına dair veriler de yayınlamıştır. Birey şayet banka kredi politikalarına uygunsa evine en yakın konumda tespit edilen 


Halkbank şubesini ziyaret etmesi kaydıyla tüketici kredisi kampanyasına başvurabiliyor. Nakit ihtiyacı tespit edilen bireyler Halkbank'tan kredi almaları halinde ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli biçimde prosedür gerçekleştirebilecek. Eğer bankaya gidecek olanak ve zamanınız yoksa da bankanın sitesinden ya da mobil aplikasyonundan da kredi amacıyla müracaatta bulunabilirsiniz. 35 bin TL’ye değin 3 sene vadeli tüketici kredisi başvurusunda bulunarak siz de 3 dakikada bu krediyle ilgili bilgi alıp onay alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz.

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılabilir?


Kredi kullanmaya niyetlenen vatandaşlar amacıyla başlatılan bu kredi kampanyasında Akbank kredi alacak olan vatandaşlara  kendi nezdinden 35 bin TL’ye değin kredi onayı imkanı sunacaktır. İhtiyaç kredisi almak bağlamında bankanın şubesine giderek ya da mobil aplikasyondan müracaat yapabilirsiniz. Emekliye ayrılan sigortalı olarak çalışan ya da devlet memuru olan vatandaşlar amacıyla bu esas kampanyada tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar süratli biçimde olumlu ya da olumsuz netice alabilecektir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR