Başvuru Yapan Ve TC Kimlik Numarası Son Hanesi 2, 4, 6, 8 Ve 0 Olanlara 27.000 TL Ödeme Yatacak

Başvuru Yapan Ve TC Kimlik Numarası Son Hanesi 2, 4, 6, 8 Ve 0 Olanlara 27.000 TL Ödeme Yatacak
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 13:37:00

2, 4, 6, 8 ve 0 olanlara 27.000 TL ödeme yatacak. TC kimlik numarası üzerinden 27.000 TL'ye kadar ödeme alacak olan kişilerin kredi notu makul olması halinde anında kendi hesaplarına ödeme yatırabilecek. Nakit gereksinimi olan vatandaşlar amacıyla başlatılan bu kampanyada, özel bankalar liderlik ediyor.

Tc kimlik numaranızı, bu bankaları vermiş olmanız halinde yapılacak olan sorgulama ardından nakit kredi kullanabileceğiniz ile ilgili sizlere veriler verilecektir. Acil bireysel kredi almak isteyen paraya sıkışık olan vatandaşlar, özel bankaların başlatmış bulunduğu bu kampanyalara katılarak kendi TC kimlik numarası bağlamında başvuru yapılır. Kendi kimlik numaraları üstüne ne kadar kredi onayı aldıklarını, görebilir. 



MUFG Bank Turkey 

27.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan kişilerin müracaat yapacakları, bankaların başında Akbank gelmektedir. MUFG Bank Turkey, yapmış olduğu, tüketici kredisi kampanyası ile eş güdümlü 3 sene vadeye kadar düşük faiz oranlarıyla, vatandaşlara süratli bir şekilde kredi onayı vermektedir. Para ihtiyacı olan vatandaşlar, MUFG Bank üzerinden tüketici kredisi alabilmek istiyorlarsa müracaatlarını gerçekleştirmeleri halinde anında işlemlerini, bankanın direkt programı üzerinden de yapabilecek. 


MUFG Bank Turkey üzerinden müracaat gerçekleştirmek istiyorsanız anında SMS ile nakit kredi müracaatında bulunabilir, cep telefonunuz üzerinden atacağınız mesaj ile eş güdümlü süratli bir şekilde kredi müracaatında bulunabilirsiniz. 



Bank of China Turkey

27.000 TL'ye kadar acil kredi kampanyasından yararlanacak olan kişiler TC kimlik numarası üzerinden müracaat yapacakları bir başka banka ise Bank of China Turkey olmaktadır.  Gönderilen ücretli mesaj ardından banka 2 dakika içinde sizin kimlik numaramız üzerinden
kaç TL kredi onayı aldığınızı mesaj ile gönderir ve sizlerde bu krediye en yakın Bank of China Turkey şubesinden gelir belgesiz olarak kullanabilirsiniz. Bank of China Turkey resmi internet sitesi üzerinden güncel faiz oranlarını öğrenebileceğiniz gibi, ilaveten banka kredi müracaatını da buradaki tüketici kredisi müracaat formunu doldurarak yapabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR