Başvuru Şart! Son Dakika Açıklaması Şimdi Geldi! Ev Hanımlarına 7.800 TL Ödeme Yapıyor

Başvuru Şart! Son Dakika Açıklaması Şimdi Geldi! Ev Hanımlarına 7.800 TL Ödeme Yapıyor
YAYIN TARİHİ: 7.03.2022 14:02:00

Son günlerde ekonomik sorun yaşam sürdüren ev hanımları bankalar üzerinden kredi müracaatı gerçekleştirdikleri vakit maalesef kredi onayı alamıyorlar. Nakit gereksinimi olan vatandaşlar acil kredi kullanmak istiyorlarsa ve ev hanımı olması halinde sigortası olmadığı amacıyla kredi onayı alamıyor.

Ev hanımları amacıyla 7.800 TL'ye kadar ödeme verecek olan bankalar bu vatandaşların daha evvel kredi ve kredi kartı kullanmış olması ve banka kredi notu yüksek olması halinde gelir belgesiz olarak olanak sağlayacak. Özel bankalar doğrultusundan başlatılan bu kampanyaya müracaat yapacak olan vatandaşlar uzaktan kredi müracaat yöntemleri ile eş güdümlü ne kadar kredi onayı aldıklarını anında görebiliyor. 



Akbank hayata geçirmiş olduğu bildirimde ev hanımı olan vatandaşlar amacıyla kullandırılacak 7.800 TL ödemeyi İhtiyaç Kredisi olarak kendi banka mobil programı üzerinden vereceğini açıkladı. Akbank hesabınızın olması halinde internet bankacılığı parolası alarak 36 ay vadeli ve 90 gün ertelemeli olan bu krediler amacıyla başvurunuzu Akbank Bankası mobil programı üzerinden İstediğiniz vakit gerçekleştirebilirsiniz. 




Akbank haricinde, başka bir bankadan kredi almak isteyen vatandaşlar içinde çeşitli alternatifler mevcut durumda. İNG Bank'ta hesabı olması halinde vatandaşlar İNG mobil programına giriş yaparak buradan 40 bin TL'ye kadar yüksek limitli tüketici kredisi kullanabiliyor. Ev hanımı olan vatandaşlar kredi kullanmak istiyorlarsa Garanti Bankası'nın programı üzerinden verdiği tüketici kredisi kampanyasına katılarak da prosedür yapılabilir ve kredi kullanabilir. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR