Bankamatik Kartına Para Ödemesi Yapılıyor! 70.000 TL 90 Gün Ertelemeli Anında Nakit Kampanyası

Bankamatik Kartına Para Ödemesi Yapılıyor! 70.000 TL 90 Gün Ertelemeli Anında Nakit Kampanyası
YAYIN TARİHİ: 2.03.2022 14:16:00

Son dakika nakit kampanyası sonrasında 70.000 TL ödeme müjdesi yapıldı. 90 gün ertelemeli kredi kullanabilecek. Bankamatik kartı olan ve derli toplu olarak kullanan vatandaşlar Garanti Bankası ve Burgan Bank yapmış bulunduğu kampanyaya katılarak süratli bir şekilde banka üzerinden bundan sonra 70.000 TL'ye kadar 3 sene olarak ve gelir belgesiz olarak paranızı alabilirsiniz. 

Para ihtiyacınızın olması halinde acil kredi kullanacak olan vatandaşlar 3 dakika içinde Kredi sonucunu öğrenebilecekleri bu kredi kampanyalarına internet bankacılığını kullanarak anında girebiliyor. Garanti Bankası ve Burgan Bank yapmış bulunduğu kampanyalarda bilhassa banka kredi notu 1100 ve üstünde olan vatandaşlar amacıyla bu kampanyaları başlattı. Son dakika Kredi kampanyasında müracaat yapacak olan vatandaşlar Garanti Bankası ve Burgan Bank üstünden hayata geçirilen son dakika kampanyalarına girmek istiyorsanız SMS atabilir isterlerse ve internet üstünden istedikleri vakit müracaatlarını gerçekleştirebilir. 

Garanti Bankası ve Burgan Bank Bankamatik kartına 70 bin TL'ye kadar ödeme nasıl alınır? 


Kampanyayı başlatan bankaların başında gelen Garanti Bankası yapmış bulunduğu kampanya duyurusunda tüketici kredisi kullanacak olan kişilerin 70.000 TL'ye kadar ödeme alabilmeleri amacıyla SMS ile kredi hizmeti vermektedir. 


Hem de banka şubelerine gitmeden Garanti Bankası üzerinden de gereksinim kredisi kullanacak olan vatandaşlar Garanti Bankası mobil uygulamasına giriş yaparak buradan Kredi müracaatını basitçe yapabiliyor.



Burgan Bank tüketici kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar Burgan Bank uygulamasına giriş yaparak buradan internet bankacılığı ile kredi müracaatında bulunabilecek 70.000 TL'ye kadar masrafsız ve basit bir şekilde gelir belgesiz kredi alabilecektir. Burgan Bank üzerinden kullanacağınız tüketici kredilerinde 70.000 TL kredi onayı almanız halinde 3 sene vadeye kadar sizlere Kredi neticesi verilebilecek ve ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak kredi kullanma olanağı sizlere sunulacaktır. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR