Bankalardan en az 250 bin TL, en fazla 500 bin TL alabileceksiniz, İhtiyaç kredisi olarak verilecek

Bankalardan en az 250 bin TL, en fazla 500 bin TL alabileceksiniz, İhtiyaç kredisi olarak verilecek
YAYIN TARİHİ: 9.08.2021 23:20:00

Bankalardan en az 250 bin TL, en fazla 500 bin TL alabileceksiniz, İhtiyaç kredisi olarak verilecek. Uygun faizlerle verilecek olan bu krediler, şartlara uygun olanlara hemen yatacak. İşte detaylar...

İhtiyaç kredilerinde bankalar belirli limitlere kadar müşterilere onay vermektedir. Eğer düşük limitli olarak kredi onayı aldıysanız bu kredi limitini yükseltmek için bankalara ipotek vermeniz gerekiyor. İpotekli kredilerde, müşterilerin en çok tercih ettiği kredi kampanyası ev ipoteği olarak verilen kredi kampanyalarıdır. Üzerine, eğer bir borcu olmayan, eviniz varsa ve bu evi bankaya ipotek ederek, kredi kullanmak istiyorsanız bu durumda da bazı şartlara uygun olmanız durumunda kredi onayı alabileceksiniz. Kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin verecekleri evde ipoteği, Kredi ye uygun olmalı ve verdikleri ev ipoteğinin ekspertiz değerine göre, kredi kullanmaları gerekiyor.

Bankalar, verdiğiniz evin ekspertiz değerinin %50'sine kadar kredi kullandıracaklar dır. Ayrıca kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notu uygun olmalı, banka kredi sicili düzgün olmadı ve çekecekleri krediyi ödeyebilecek bir gelir belgesini bankaya sunmaları gerekmektedir. Belirtilen bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, ihtiyaç kredisi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilir, onaylanan kredinizi de hemen, bir hafta içerisinde kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere hangi bankalar üzerinden kolay bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz, bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz. 

Vakıfbank Ev İpotekli Kredi Başvurusu 500.000 TL

Vakıfbank üzerinden, ipotekli kredi başvurusu yaparak, 500000 TL'ye kadar kredi onayı alabiliyorsunuz. Kredi başvurusu yapmak isteyen müşterilerine en yakın banka şubesine giderek kimlik gelir belgesi ve ipotek verecekleri evin tapu belgeleriyle birlikte kredi başvurularını yapabileceğini söyleyebiliriz. Kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin banka şartlarına uygun olması durumunda, kredileri için işlemler başlar.



Vakıfbank, ev ipotekli kredi başvurusu yapacak olan kişilerin bir işyerinde çalışıyor olması durumunda en az 6 aydır aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışması, emekli olan kişilerinde bakıp, banka emekli maaşlarını taşıması gerekmektedir. Vakıfbank ev ipotekli kredi başvurunuz onaylandıktan sonra ekspertiz raporuna göre, kredi limiti belirlenir. Eğer 500000 TL'ye kadar kredi kullanmak istiyorsanız, en az 1 milyon TL değerinde bir ekspertiz değeri yüksek olan evde ipoteği vermeniz gerekiyor. 

Akbank Ev İpotekli Kredi Başvurusu 500.000 TL

250.000 TL ve 500.000 TL arasında bir ev ipotekli kredi başvurusu yapmak istiyorsanız size en yakın Akbank şubesine giderek bu bankadan kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.Akbank üzerinden kredi başvurusu yaptığınız zaman kredi değerlendirmesini genel müdürlük yapacaktır.

Genel müdürlük kredi onayı verdikten sonra verdiğiniz eve ekspertiz gönderilir. Gelen ekspertizin değerinin %50 sine kadar kredi kullanabilirsiniz. Akbank ev ipotekli kredilerde 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak sizlere kredi imkanı sunacaktır. 

Garanti BBVA Ev İpotekli Kredi Başvurusu 500.000 TL

500.000 TL'ye kadar ev ipotekli kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler Garanti BBVA Bankası şubelerine giderek de kredi başvurularını yapabilmektedirler. 36 ay vadeye kadar yüksek limitli kredi başvurusu yapılan bu banka üzerinden işlem yapmak isteyen kişilerin sadece banka şubelerinden başvuru yapacaklarını söylemek istiyoruz.

Banka sizin kredi onayınızı verdikten sonra verdiğiniz evin ekspertiz değerine göre, kredi kullandıracaktır. Bireysel müşteriler için ekspertiz değerinin yarısına kadar esnaf olan müşteriler için ise ekspertiz değerinin %75ine kadar kredi kullanabilirsiniz. Aldığınız kredilerde ilk taksit ödemesini 3 ay ertelemeli olarak yapıyorsunuz, Garanti Bankası, ev ipotekli kredisi başvurusu onaylanıp, kredi kullanan kişiler ise verdikleri evin üzerine kredi boyunca Garanti Bankası, rehin koyacaktır. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER