Bankalar Yarışa Girdi, Bankaya Gitmeden İnternet Bankacılığı ile Yüksek Kredi Ödenecek

Bankalar Yarışa Girdi, Bankaya Gitmeden İnternet Bankacılığı ile Yüksek Kredi Ödenecek
YAYIN TARİHİ: 7.08.2021 14:15:00

Bankalar Yarışa Girdi, Bankaya Gitmeden İnternet Bankacılığı ile Yüksek Kredi Ödenecek. Şartlar belli oldu. İşte detaylar...

Günümüz teknolojisinde artık bankacılık işlemleri online olarak yapılabilmektedir. Bu işlemlerin haricinde artık kredi ve kredi kartı başvuruları da online olarak sistem üzerinden yapılmaktadır. İnternet bankacılığı kullanmanız durumunda başvuru yapacağınız bankada bir hesabınız varsa hemen bu kredileri kullanabilirsiniz. Hafta sonu ve mesai saatleri dışında bile kredi başvurusu yapabileceğiniz bankalar vardır.

Kredi onayı alabilmeniz için normal şartlardan daha iyi bir müşteri olmanız gerekiyor. Kredi başvurusu otomatik onay alacağı için sizin kredi notunu uzun yüksek olması şartı vardır. Kredi notu düşük olan kişiler internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yaptıkları zaman maalesef onay alamazlar.

Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı üzerinden 200 bin TL'ye kadar kredi veriyor

Yapı Kredi Bankası üzerinden internet bankacılığı kredisi ile birlikte 200 bin TL ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. İnternet bankacılığı kredisi kullanmak istiyorsanız banka hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı bir internet bankacılığı şifresi olması gerekmektedir. Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden giriş yaptıktan sonra 3 ay ertelemeli olarak bu krediye başvuru yapabilirsiniz.

200 bin TL'ye kadar kredi kullanmak istiyorsanız daha önceden bu bankadan bir kredi veya kredi kartı kullanmış olmalı ve ödemeleri düzenli yapmış olmanız gerekmektedir.

200.000 TL kredi aldığınızda banka hemen bu krediyi hesabınıza atar. Daha önce bu bankadan kredi almadıysanız 50.000 TL civarında bir onay alabilirsiniz. Alacağınız ihtiyaç kredilerinde 36 ay vadeye kadar işlem yapabiliyorsunuz.

Garanti bankası online ihtiyaç kredisi 100 bin TL'ye kadar verilmektedir

100.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen kişiler eğer Garanti Bankası üzerinden internet bankacılığı kullanıyorsa 36 ay vadeye kadar müşterilerine kredi desteği imkanı sunulmaktadır. Sizlerde bu banka üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. Garanti bankası online ihtiyaç kredisi başvurusu yapan müşterilerin hemen değerlendirmeleri yapılacak ve kredi onayları hemen cep telefonlarında mesaj olarak gelecektir. Onaylanan bu tutarı en yakın banka şubesinden İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz. 100.000 TL kredi kullanan kişiler ilk taksit ödemesinde isterse 3 ay erteleme de yapabiliyor.

Akbank Direkt online internet bankacılığı kredisi

En kolay ve hızlı bir şekilde onay alabileceğiniz bankalardan birisi de Akbank Direkt üzerinden alınmaktadır. Akbank Direkt üzerinden Online olarak internet bankacılığı kredisi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizlere hemen ne kadar sonucu verdiğini gösterir. Akbank direkt online internet bankacılığı üzerinden alacağınız krediler de kredi notunuz yüksek ise 100 bin TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. 100.000 TL kredi kullanan müşteriler 36 ay vadeye kadar işlem yapabiliyor. İlk taksit ödemeniz de 3 ay erteleme yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı üzerinden ayrıca kredi kartı başvurusu yapmanız da mümkündür.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR