Bankalar Harekete Geçti Cebinizdeki Banka Kartı İle Bağlamında Hesabınıza 13 Bin TL Atılıyor!

Bankalar Harekete Geçti Cebinizdeki Banka Kartı İle Bağlamında Hesabınıza 13 Bin TL Atılıyor!
YAYIN TARİHİ: 1.03.2022 10:11:00

Cüzdanınızda yer alan banka kartı bağlamında hesabınıza 13 bin TL atılıyor. Son dakika haberleri haber ve herkes oldukça mutlu. Kampanya açıklamayan bankalar aksiyona geçmiş durumda. Kampanyalar ile eş güdümlü destek olanağı sunulacak olan kredi, banka doğrultusundan açıklandı…

Cebinizde bir tane bankamatik kartınız eğer duruyorsa hesabınıza 13 bin TL ekleyebilirsiniz. Bankamatik kartı olan vatandaşlara 13.000 TL'ye kadar olan yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Nakit gereksinimi olan vatandaşlarımız bankamatik kartları ile eş güdümlü hesaplarına bankalar üzerinden kredi başvurusunda bulunabilecek. Onaylanan kredilerini hesaplarına yatırıp anında kullanmaya başlayabilecekler. Eğer sizinde acil paraya gereksiniminiz varsa ve 1 adet bankamatik kartınız varsa müracaatta bulunacağız bankanın internet bankacılığı şifresini alabilir ya da mobil program üzerinden kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Şekerbank 13.000 TL ve üstüne kredi


Şekerbank bağlamında tüketici kredisi kapsamında 13.000 TL ve üzeri ne kadar müracaatta bulunabilirsiniz. Şekerbank 3 sene vadeye kadar müşterileri amacıyla kredi imkânı sunmaktadır ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme alabiliyorsunuz. 

Şekerbank 13.000 TL ve üstüne tüketici kredisi müracaatında tespit edilen vatandaşlara düşük faiz oranları ile kredi imkânı sunuyor. Bankada hesabı olan vatandaşlar mobil program üzerinden de müracaat yaparlarsa 13.000 TL'lik bireysel kredileri hemen hesaplarına yatacaktır.


Akbank 13.000 TL'lik tüketici kredisi başvurusu


Akbank hesaplarınız üzerinden 13.000 TL'ye kadar tüketici kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Banka üzerinden tüketici kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar bu kampanyaya katılarak süratli bir şekilde kredi onayı alabilecekler. KREDİ yazın boşluk bırakın T.C. Kimlik Numaranızı yazın 4425'e iletin kredi cevabınız hemen cebinize gelsin! smsKredi ile başvurunuz maksimum 15.000 TL ve 36 ay vadede değerlendirilebilir. 15.000TL'nin üzerindeki kredi talepleriniz amacıyla başvurunuzu Akbank Şubeler'inden yapabilirsiniz.

Akbank bağlamında hesabı tespit edilen vatandaşlar mobil uygulamalar üzerinden kredi müracaatında bulunabilecekler. Akbank 13.000 TL tüketici kredisini Resmî Web Sitesi üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz müracaat formunu doldurarak kredi müracaatında bulunabilirsiniz onaylanan Kredi'nin izin faiz oranlarını da anında banka üzerinden öğrenebileceksiniz.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR