Banka Müdüründen Açıklama Geldi: QNB Finansbank 50 30 SMS kredisi başvurusu rekor kırıyor

Banka Müdüründen Açıklama Geldi: QNB Finansbank 50 30 SMS kredisi başvurusu rekor kırıyor
YAYIN TARİHİ: 9.08.2021 08:45:00

Banka Müdüründen Açıklama Geldi: QNB Finansbank 50 30 SMS kredisi başvurusu rekor kırıyor. En çok başvuru yapılan sms kredi kampanyası devam ediyor. İşte detaylar...

QNB Finansbank 50 30 SMS kredisi başvurusu rekor kırıyor. QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler, 50 30 numarasına mesaj atarak, 100000 TL'ye kadar kanunda, onay olabiliyor. Sizlere bu yazımızda 50 30 SMS numarasına mesaj atarak, nasıl ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz, bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz. 

QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler belirli şartlara uygun arsa, bu bankadan yüksek limitli kredilerine bir mesaj atarak alabiliyorlar. Kredi başvurusu yapacak olan kişilere ihtiyaç kredisi başvurusu adı altında verilen SMS kredi başvurusuna cep telefonlarından attıkları mesaj ile birlikte başvuru yaparlar.

Başvuru yaptıktan sonra banka sizi TC kimlik numaranız üzerinden bir sorgulamaya alır. Sorgulama sonrasında banka kredi notu yüksek olan kişiler bu banka üzerinden kredilerini kullanabilir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, ayrıca banka şartlarına uygun olması durumunda daha düşük faiz oranları ile birlikte toplamda ise 36 ay vadeye kadar kredi kullanabilirler.

QNB Finansbank 50 30 SMS kredi başvurusu nasıl yapılır?

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, 50 30 numarasına mesaj atarak, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. QNB Finansbank'ın numarası olan 5030 numarasına mesaj atmak için TC kimlik numaranızı yazmanız yeterlidir. TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra banka sizlere 5 dakika içerisinde kredi sonucunu verecektir. Onaylı olan kredileri hemen aynı gün içerisinde kullanabileceksiniz.
5030 Sms numarasına mesaj attıktan sonra banka sizlere bir kredi limiti belirleyecektir. Onaylı olan bu kredi limitini kullanmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek, sadece kimliğinizi vermeniz yeterlidir. Onaylı gelen mesajda, 50000 TL kredi yazıyorsa, 50000 TL'ye kadar sadece kimlikle kullanabilirsiniz. 


QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, ayrıca bu bankada hesapları olması durumunda, şubelere gitmeden de ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Banka hesabınız üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresiyle birlikte QNB Finansbank, mobil uygulamasına girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. İnternet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yaptığınız zaman kredi başvurunuz değerlendirilip hemen sizlere ne kadar onay olduğu söylenir. onaylı olan tutarı da yine bankalara gitmeden hesabınıza atacaksınız. QNB Finansbank üzerinden verilen bu ihtiyaç kredilerinde hem düşük faizli olarak hemde masrafsız kredi seçeneklerinden yararlanırsınız. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR