Bakanlık Devreye Girdi Kredi Muslukları Ardına Kadar Açıldı! 0.88 Faiz Oranı İle 120 Ay Vadeli Kredi

Bakanlık Devreye Girdi Kredi Muslukları Ardına Kadar Açıldı! 0.88 Faiz Oranı İle 120 Ay Vadeli Kredi
YAYIN TARİHİ: 18.02.2022 10:16:00

Ülkemizde son dönemlerde yükselen faizler ev sahibi olmak isteyen vatandaşların zorlanmasına ve oldukça büyük bedeller ödemek zorunda kalmasına sebep olmakta. Bundan şikâyet eden ve devletten yardım bekleyen vatandaşların ise devlet sonunda sesini duymuş ve kamu bankaları duruma el koymuştur. Şu an şartları yerine getiren her vatandaş uygun faiz oranları ve geniş vade süreleriyle kredilerini çekip yaşamak istedikleri evin sahibi olabilirler.

Faiz konusunda indirime gidilmesinin vatandaşları sevindirmesinin ardından devletin diğer kurumlarından da halkın ev sahibi olabilmesi için müjdelerin geleceği yönünde söylentiler çıkmaya başlamıştır. Siz de açılan kredi musluklarından faydalanmayı isterseniz, öncelikli olarak söz konusu kredileri veren bankalardan bilgi almalısınız!

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ KREDİ MUSLUKLARI ARDINA KADAR AÇILDI! 0.88 FAİZ ORANI İLE 120 AY VADELİ KREDİ


Şu an kamu bankalarından kredi çekmek için oldukça uygun bir zamandır. Çünkü bankalar faizlerini oldukça düşürmüştür. Vakıfbank ihtiyaç kredisine ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilmesi için kredi oranlarını 1.55 oranına kadar düşürdü. Diğer devlet bankaları da aynı şekilde 1,20’ye kadar faizlerini düşürmüşlerdir.


Bu kredilere başvurmak için şubelere gidebilir ya da bankaların mobil ve internet bankacılık hizmetlerini kullanabilirsiniz. Eğer kredi notunuz incelendikten sonra banka istediğiniz kredi miktarına onay verirse şubelerden kredinizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Eğer kredi notunuz düşükse kredinizin onaylanma süresi uzayabilir ya da bankanız sizden maaş bordrosu, kefil gibi ek isteklerde bulunabilir. Özellikle kamu bankaları bu tür kredilerde öncülük etmektedir.

Kentsel Dönüşümde Kredi Müjdesi


Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara bir müjde de Çevre ve Şehircilik Bakanlığından geldi. İnsanların daha fazla kentsel dönüşüme yönelerek hasarlı ya da riskli bölgelerde bulunan evlerin yenilenme hızının artması ve vatandaşların çok daha güvenli evlerde oturabilmesi için vatandaşlara verilen faiz desteği en düşük yüzde 0,88 olacak şekilde yeniden düzenlendi.
120 taksit seçeneğinin bulunduğu konut kredilerinden kullanmak isteyen kimselerin sadece riskli noktada olduğuna dair bir rapor sunmaları yeterli olacaktır. Üstelik kendi evleri olsun isteyen ve 1 senedir riskli bölgede ki yapılarda ikamet eden kiracılarda bu imkanlardan yararlanabileceklerdir.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR