Ayşe Yüksel Survivor İzleyicisiyle Resmen Alay Etti! ‘Gitmiyorum’ Dedi Şimdi De Bavulunu Topladı Ve

Ayşe Yüksel Survivor İzleyicisiyle Resmen Alay Etti! ‘Gitmiyorum’ Dedi Şimdi De Bavulunu Topladı Ve
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 13:13:00

Survivor’ın önceki akşam yayınlanan, Hikmet ile Yasin arasındaki kavganın damgasını vurduğu ada konseyinde Acun Ilıcalı bir de flaş bir yede açıklaması. Ayşe Yüksel’in yedeklerden geleceğini açıklayan Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması herkesi şoke etti. Birkaç gün önce Ayşe Yüksel’in ‘Survivor’a gitmiyorum’ açıklaması günlerce konuşulurken bu hamle herkesi şoke etti. Öte yandan bir de Yasin Obuz detayı var ki kafaları iyiden iyiye karıştıran cinsten.

Günlerde yedeklerden geleceği iddiası magazin sayfalarında kol gezen Ayşe Yüksel son olarak Youtube’da katıldığı bir programda, Survivor’a katılmayacağını ve kendisini hazır hissetmediğini açıklamıştı. Ancak gelin görün ki, Acun Ilıcalı önceki akşam konseyde öyle bir Ayşe Yüksel açıklaması yaptı ki duyanın ağzı açık kaldı.




Ayşe Yüksel’in defalarca reddetmesine rağmen, Acun Ilıcalı’nın ‘Ayşe Yüksel yedeklerden geliyor’ açıklamasını yapması mutlu etti etmesine ama bir yandan da ‘Ayşe insanların aklıyla oynuyor’ yorumlarına da neden oldu. Ayşe Yüksel’in Dominik için yola çıktığı ve cumartesi akşamı yayınlanacak bölümde de yarışlarda yer alması bekleniyor.



Öte yandan bir da Yasin Obuz detayı var. Survivor 2021’e katılmadan önce Yasin Obuz’un klibinde oynadığı bilinen Ayşe Yüksel hakkında bir dönem flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Ayşe Yüksel’in Yasin Obuz’la sevgili olduğu iddia edilmişti. İki taraftan da bu iddiayı ne doğrulayan ne de yalanlayan bir açıklama gelmediyse de, Yasin Obuz’un , Ayşe Yüksel’in neredeyse tüm fotoğraflarına yorum yaptığı biliniyor.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR