Aylık 382 TL Taksit İle 10.000 TL Yılbaşı Kredisi Vatandaşları Sevindirdi! Taksit Ödemeleri 2022'de

Aylık 382 TL Taksit İle 10.000 TL Yılbaşı Kredisi Vatandaşları Sevindirdi! Taksit Ödemeleri 2022'de
YAYIN TARİHİ: 27.12.2021 14:20:00

Kredi ihtiyacı olan vatandaşlar için bankalar yılbaşı kredi kampanyalarını harekete geçirmiş durumdalar. Bankalar doğrultusundan yılbaşı evveli görkemli kredi kampanaları başlatıldı! Yapılan yeni kampanyalar dahilinde sadece 382TL taksitle 10.000 TL'ye varan yılbaşı kredi imkanları çoğu banka doğrultusundan duyuruldu! işte oluşturulan kampanyalara dair çoğu detay!

2022 yılı yılbaşına artık sayılı günler kala, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen çoğu vatandaşımız düşük faiz oranlı ve düşük taksitli ihtiyaç kredileri aramaktadırlar. Bu anlamda kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank dahilinde düşük faiz oranlarıyla yeni ihtiyaç kredisi kampanyaları başlatıldı. Yapılan kampanyalar dahilinde en düşük faizle ihtiyaç kredisi veren kamu bankaları oldu. Bizlerde sizler amacıyla başlatılan düşük faiz oranlı, basit ödeme imkanlı ihtiyaç kredisi veren bankalara dair çoğu ayrıntıyı haberlerim.com.tr editörleri derledi. 



ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK VE HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYALARI 

Başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyalarında düşük faiz miktarları ele alındığında en düşük faiz civarlarına sahip bankaların kamu bankaları bulunduğu görülmektedir. Müşterilerin düşük faiz miktarlarıyla ve uzun ödeme planları ile rahatlıkla alıp ödeyebilecekleri kampanyaları devlet bankaları başlatmıştır.

Kamu bankası olan Ziraat Bankası da 1,55 faiz miktarlarıyla müşterilerine ihtiyaç kredisi imkânı sunmaktadır. Halkbank'ta yılbaşına girmeden düşük faiz miktarlarıyla çekebileceğiniz yeni ihtiyaç kredisi kampanyaları başlatmıştır. Sizlere en makul olan bankayı tercih ederek yılbaşına girmeden rahatlıkla ihtiyaç kredinizi alabilirsiniz.




Vakıf bank banka müşterilerine 1.000'den 500.000'e kadar kredi vermektedir. İhtiyaç kredisini yüzde 1,55 faiz miktarları ile ve 36 ay vadeli geri ödeme planları ile vermektedir. Bunun yanısıra ödenecek olan ilk taksiti 3 ay ertelemeli ödeyebilirsiniz. Özel bankalara miktarla en düşük faiz seviyesine sahip kamu bankası Vakıfbank'tır. Sizlerde yılbaşına girmeden evvel ihtiyaç kredisi çekmek istiyorsanız yeni başlatılan gereksinim kredisi kampanyalarından en düşük faiz seviyesine sahip olan banka Vakıfbank müracaat işlemlerinizi basitçe en yakın Vakıfbank şubesinden tamamlayarak 1.55 düşük faiz seviyesiyla 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz.



ÖZEL BANKALAR DA CAZİP ORANLARDA KREDİ VERİYOR 

TEB, İNG, Burgan Bank, Fibabank'ta 2.00 ile 2,20 arasında faiz oranları ile yeni seneye girmeden ihtiyaç kredisi kampanyaları başlatmıştır. Sizler de size en makul ödeme imkanlarına sahip olan ve faiz civarlarına sahip olan bankadan birisini seçerek rahatça ihtiyaç kredinizi çekebilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR