Ayçiçek Yağına Devasa İndirim Torku'dan! En Ucuz Torku Altın Ekin 5 LT Teneke Ayçiçek Yağı Fiyatı...

Ayçiçek Yağına Devasa İndirim Torku'dan! En Ucuz Torku Altın Ekin 5 LT Teneke Ayçiçek Yağı Fiyatı...
YAYIN TARİHİ: 7.01.2022 09:21:00

Özellikle de dolar kurunun artması ile birlikte ekonomi son derece dalgalandı. Bu süreçte market fiyatlarında da pek çok ürüne zam geldi. Yemeklerin olmazsa olmazı Ayçiçek yağında ortaya çıkan artış ise vatandaşın yüzünü kara çıkardı. Zincir marketlerden başlayarak küçük esnafa kadar artan bu fiyatlara ise Torku’dan cevap gecikmedi…

Bir Türk markası olması ile bilinen Torku, ürettiği kaliteli ürünleri tamamen Türk menşei ile pazarlaması ile bilinmekteydi. Pek çok abur cubur markasının yanı sıra Ayçiçek yağı gibi mutfakta kullanılan malzemelerde de Torku ismine sıklıkla rastlamaktayız. Ayçiçek yağına gelen üst üste zamlardan sonra doların bir nebze olsun düşmesi ile birlikte zincir marketlerden de ürünlerine indirim yapmaları istendi. Bu noktada ilk hamle ise Torku’dan geldi.


Torku 5LT Ayçiçek Yağı Güncel Fiyatları


Marketlerin yağ raflarında yerini alan Torku Altın Ekin 5 LT Ayçiçek Yağı, 74,95 fiyatı ile müşterinin yüzünü güldürmeye devam etti. Piyasadaki diğer yağ satıcılarının aksine son derece uygun fiyatlı bir yağ olması da tercih noktasında Torku’yu üst sıralara taşıdı. Önümüzdeki günlerde Türk Lirasının dolar karşısındaki durumuna göre fiyatlarda değişiklik olması da son derece muhtemel gözüküyor. Torku ile birlikte zincir market ve çeşitli yağ üreticilerinin de piyasadaki bu durgunlaşma ile birlikte ürünlerinde indirim yapmaları bekleniyor.




Ekonomi Bakanlığı’nca yapılan uyarılarda kurdaki düşüş ile birlikte ürünlere indirim yapmayan üreticilerin belli miktarlarda cezalandırılacakları açıklanmıştı. En ucuz yağı piyasada satması ile bilinen Torku’nun ise ürünlerini hem kaliteli hem de uygun fiyattan satışa sunması hem alıcıların hem de satıcıların yüzünü güldürdü. Türkiye’de üretilmesi ve Türk marketlerinde satılması da bu fiyatların bu denli uygun olmasının bir sebebi olarak sayılabilir. 74,95 fiyatı ile piyasadaki diğer markaların arasında en ucuz Ayçiçek yağı konumunda yer alıyor. Diğer markalar da fiyatlarında indirim yapana kadar bu noktadaki en ucuz olma iddiasını da sürdürecek gibi görünüyor. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER