Arda Kural son haliyle gözyaşlarına boğdu! Erkek güzeliydi ama mahvolmuştu! Yeni hali içleri ısıttı

Arda Kural son haliyle gözyaşlarına boğdu! Erkek güzeliydi ama mahvolmuştu! Yeni hali içleri ısıttı
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 21:08:00

Bir dönemin aranan yıldızlarından biriydi Arda Kural. Dizi, film gezer, magazinden eksik olmaz, reklamlarda sık sık boy gösterirdi. O dönem ülkenin tüm kadınları ona bayılır, yerli Leonardo di Caprio olarak anılırdı. Ancak tüm bu şaşalı hayat bir anda yokuş aşağı yuvarlandı. Tüm o para, pul, şan, şöhret elinden gitti. Psikolojik sorunlar yaşayan Arda Kural yıllar sonra ortaya perperişan şekilde çıkmıştı. Kendini toparlanmaya ve eski haline dönmeye adayan Arda Kural'ın son hali mutluluktan gözyaşı döktürdü. İşte Arda Kural'ın tam not alan son hali.

Arda Kural son haliyle gözyaşlarına boğdu! Erkek güzeliydi ama mahvolmuştu! Yeni hali içleri ısıttı.. Yakışıklılığı ve yeteneği olan parayı, şöhreti avuçla getirmişti ama avuçla da geri almasını bildi. Bir dönemin en çok konuşulan ve aranan isimlerinden biri olan Arda Kural'ın son hali sık sık magazin gündemine geliyordu. Ve Arda Kural yıllar sonra, eski günlerini hatırlatan bir hale geldi. İşte Arda Kural'ın son hali..

Kariyerine Kral TV'de VJ olarak başlayan Arda Kural'ın yakışıklılığı yapımcılar tarafından hemen keşfedildi. Hem yetenekli hem de yakışıklı bu erkek güzeli delikanlının setlere adım atması için çokta zaman geçmesi gerekmedi. 2000'li yılların başında yerli Leonardo di Caprio olarak anılan Arda Kural o dönem şöhretin en alasını yaşadı.


Eyvah Kızım Büyüdü, Kuzenlerim, Lise Defteri gibi pek çok dizide rol aldı. Ayrıca dergi kapaklarının ve reklamların da aranan yıldızıydı. Özellikle Yıldız Asyalı ile yaşadığı aşkla da sık sık magazin gündeminde kendisine yer buluyordu. Ancak bu şaşalı, herkesin özenerek izlediği bugünler kısa sürede son bulacaktı. Şöhreti kaldıramayan Arda Kural sonrasında psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Ardından çevresindekiler birer birer yok oldu. Teklifler gelmemeye başladı. Haliyle sorunları giderek artmaya başladı. 

Sonrasında ortadan kaybolan Arda Kural yıllar sonra sokakta yattığı haberleriyle gündeme geldi. Ayrıca psikoz teşhisi de konan Arda Kural'ın bu hali magazin sayfalarına yansımasının ardından yardım eli uzandı. Uzun bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Arda Kural'a daha sonra dizi ve filmlerden küçük rol teklifleri geldi. Bir yandan tedavisi devam eden bir yandan da çalışmaya başlayan Arda Kural, önceki gün sosyal medya hesabında son halini paylaştı. Arda Kural'ın yıllar sonra gelen bu muhteşem görüntüsü herkesin takdirini topladı. İşte Arda Kural'ın son hali...



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR