Arda Kural ile Yıldız Asyalı yüzleşti Titanların savaşı! Yıldız da Arda da aldatmış kirli çamaşırlar

Arda Kural ile Yıldız Asyalı yüzleşti Titanların savaşı! Yıldız da Arda da aldatmış kirli çamaşırlar
YAYIN TARİHİ: 28.02.2022 12:42:00

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biriydi Arda Kural. Saman sarısı saçları, bebek yüzüyle kadınların akıllarını başlarından alan, Hollywood’un ünlü aktörlerinden Leonardo di Caprio’ya benzetilen Arda Kural’a tüm kadınlar aşıktı. Ancak o da Yıldız Asyalı’ya aşıkta. Ancak bu aşıklar kavuşamadı sonrasında da Arda Kural için işler hiç iyi gitmedi. Yıllardır neden ayrıldıkları merak edilen Arda Kural ile Yıldız Asyalı yıllar sonra canlı yayında yüzleşti. Ve kirli çamaşırlar bir bir ortaya döküldü…

Bir dönemin hem gözde yıldızları hem de gözde çiftiydi Arda Kural ile Yıldız Asyalı… Arda  Kural yakışıklılığı ile akıllar alırken, Yıldız Asyalı da güzelliğiyle baş döndürüyordu. Sette tanışıp aşk yaşamaya başlayan bu çift sonrasında ne olduysa oldu ve bir anda yolları ayırdı. Ve aralarında neler olduğu, neden ayrıldıkları ise önceki gün yayınlanan 2. Sayfa programında ortaya çıktı.




Türkiye’nin en yakışıklı erkeklerinden biriyken bir anda tüm kariyeri ve hayatı tepetaklak olan Arda Kural’ın ortaya çıkış yıllar sonra bir plajda olmuştu. Psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü ortaya çıkan Arda Kural uzun bir düzelme sürecinin ardından hem setlere geri döndü hem de hayata. Geçtiğimiz günlerde Yıldız Asyalı’yı dinlemeye giden Arda Kural, bu kez Yıldız Asyalı’yla birlikte canlı yayın katıldı ve yıllardır saklı kalan her şeyi ortaya döktü.



Arda Kural’ın o dönem Yıldız Asyalı’nın kendisini arayıp aldattığını, bir erkeğin onu öptüğünü söylemesi üzerine aldattığı söylemesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir diğer bombayı da Yıldız Asyalı pattlattı. Arda Kural’ın evini aradığını ve bir kadının telefona çıktığını söyleyen Yıldız Asyalı kadının kendisini Arda Kural’ın nişanlısı olarak tanıtması üzerine, Arda Kural’ın bahsettiği aldatma olayının yaşandığını söyledi.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR