Araba Almak Şam'da Kayısı Değil! İş Bankası'ndan Ayda 4.990,32 TL'ye Taksitle Taşıt Kredisi Müjdesi

Araba Almak Şam'da Kayısı Değil! İş Bankası'ndan Ayda 4.990,32 TL'ye Taksitle Taşıt Kredisi Müjdesi
YAYIN TARİHİ: 28.12.2021 15:43:00

Ekonomimizdeki döviz kurunda ortaya gelen değişimler ile eş güdümlü otomobil fiyatlarında da sık sık bir değişim ortaya gelmektedir. Son zamanlarda yaşanan düşüşler ile eş güdümlü otomobil fiyatlarında da gözle görülür bir düşüşün ortaya gelmesi ile eş güdümlü otomobil satın alabilmek isteyen vatandaşlarımızı adedi da olabildiğince arttı.

İş Bankası bağlamında sahibinden 2. el otomobil alacaklar vatandaşlar için ayda 3.326,88 TL taksitle taşıt kredisi kampanyası başlatıldı! 2022 yılına yeni bir otomobil ile girmek istemez misiniz? Vatandaşlar bu sorunun yanıtını İş Bankası bağlamında almış durumda. İş Bankası bağlamında yeni hazırlanan taşıt kredisi kampanyasında olabildiğince makul maliyetlerle otomobil sahibi olmak isteyen müşterilerine yönelik bir kampanya olarak hazırlandı.



İş Bankası kampanyası yoğun şekilde ilgi görüyor.  İş Bankası'nın hazırladığı taşıt kredisi yardımıyla müşterileri otomobil satın alım işlemlerini yapar iken finansman anlamda büyük bir rahatlık yaşamaktadır. İş Bankası'nın taşıt kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlardan aranan şartlar arasında kredi notunun yüksek olması ve gelir durumunun İş Bankası'na bildirilmesi şartları bulunmaktadır. Bu şartları sağladığınız takdirde rahatça size çok çok uygun olan taşıt kredisi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İş Bankası'nın 1,75 faiz oranları ile başlattığı taşıt kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin kampanyaya dair iki ana özelliğin bilmesinde fayda bulunmaktadır.


Bunlar arasında Merkez Bankası faiz indirimleri ile eş güdümlü olabildiğince düşük faiz oranları ile verilebilecek olan taşıt kredisi artan kredi faizleri sonucunda en düşük taşıt kredisi veren bankalar arasında İş Bankası bulunmaktadır. Bunun dışında pazar ortalamasının altında maliyetlerle taşıt kredisi çekebilme imkânı da İş Bankası doğrultusundan sizlere verilmektedir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR