Anında hesapta! Koşulsuz, şartsız Vakıfbank kartı olanlara 2000 TL ödeme yapacağını bugün duyurdu!

Anında hesapta! Koşulsuz, şartsız Vakıfbank kartı olanlara 2000 TL ödeme yapacağını bugün duyurdu!
YAYIN TARİHİ: 9.11.2021 10:07:00

​Koşulsuz, şartsız Vakıfbank kartı olanlara 2000 TL ödeme yapacağını bugün duyurdu! Anında hesapta. Vakıfbank Click kart başvurunuz kabul edildiği taktirde, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.  Başvurunuz onaylandığı andan itibaren kartınızı teslim almanıza lüzum kalmadan, Mobil Bankacılık ve İnternet Bankacılığı kanallarından erişebileceğiniz kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV verileri ile anında internet üzerinden alış veriş yapabilir; Mobil Temassız ödeme ve QR ödeme ile kartınızı anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vakıfbank'tan güzel bir kampanya müşterileri adeta mest etti. Vakıfbank kartı olanlara 2000 TL ödeme yapacağını bugün duyurdu. Bu bağlamda Click Kart ile faizsiz, masrafsız 2.000 TL nakit fırsatı yarattığını duyurdu. Başvuran alacak, çabuk edenler kazanacak.

VAKIFBANK FAİZSİZ, MASRAFSIZ 2.000 TL VERİYOR

Acil nakit para ihtiyacı olanlar ve para lazımsa güzel haber üzerine güzel haber geliyor. Zor zamanlardan geçen bu süreçte bir kamu bankası olan Vakıfbank, 
milyonlarca insanın derdine merhem oldu. 




VAKIBANK SON DAKİKA DUYURUSU YAPTI

Banka, hiçbir koşul ve koşul aramadan 2.000 TL vereceğini duyurdu.
Üstelik banka şubesine bile gitmeden tamamıyla dijital kanallar üzerinden gerçekletireceğini başvuruların ardından, paranızı hesapta bulabilir ve acil ihtiyaçlarınızı 
anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir kamu bankası olan Vakıfbank, gene gücünü ve ağırlığını konuşturmaya devam ediyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER