Altın Yükselir Mi, Düşer Mi Selçuk Geçer Açıkladı! Dolar Yorumu Patladı, Altın Şahlanacak! O Tarihte

Altın Yükselir Mi, Düşer Mi Selçuk Geçer Açıkladı! Dolar Yorumu Patladı, Altın Şahlanacak! O Tarihte
YAYIN TARİHİ: 27.02.2022 10:56:00

Ülkemizin ünlü ekonomistlerinden birisi olan Selçuk Geçer yapmış olduğu açıklamalarda altın fiyatlarındaki yükselişe dikkat çekti. Daha önceleri dolar kuru hakkında yapmış olduğu açıklamalarla olay etki yaratan Selçuk Geçer yakın bir zaman aralığında altının yükseleceğini bildirdi. Dolar kurunda aralık ayının ortalarında yaşanan ciddi enflasyonla dolar 18 TL civarlarını görerek tarihi bir rekora imza atmıştır.

Aynı zamanda gram altında 1000 TL civarını görmüştü. Selçuk Geçer işte tam bu zamanlarda yapmış olduğu başarılı tahminlerle adından sıklıkla söz ettiren bir kişi haline gelmiştir. Ünlü ekonomist altındaki yükselişin çok yakın bir zaman içerisinde yeniden başlayacağının sinyallerini verdi. 2022 yılında altının fiyatının nasıl şekilleneceği ise pek çok farklı yatırımcı tarafından ilgiye takip edilmektedir.

2022 Altın Fiyatları Yükseliyor Yıl Sonunda Fiyatlar Ne Kadar Olacak!


2021 yılını geride bırakarak 2022 yılıyla beraber altın fiyatlarındaki tahminler yatırımcılar tarafından oldukça merak ediliyor. Selçuk Geçer yapmış olduğu açıklamayla bu konuya ilişkin değerlendirmelerde ve tahminlerde bulundu. 2022 yılının son çeyreğine doğru altın fiyatların 1000 TL seviyesini aşacağını duyurdu.


Yıl sonuna doğru ise fiyatların 1500 TL bazına kadar geleceğinin sinyallerini verdi. Ünlü ekonomist bu tahminlerini FED faizlerine bağladı. FED faizlerindeki artışların altın fiyatlarını da ciddi oranda etkilediğini savundu. Altın fiyatlarındaki artışların gelecek yıla damga vuracağını söyleyen Selçuk Geçer dolar kurunda da ciddi değişiklerin yaşanacağının sinyalini verdi.

Selçuk Geçer Açıkladı! Dolar Artacak!


Selçuk Geçer yapmış olduğu son röportajda dolar kurunun 2022 yılının orta çeyreğine doğru ciddi oranda ivme kazanacağını kaydetti. Dolardaki yükseliş trendinin çok kısa bir süre içerisinde tekrardan hareketlenerek yukarıya doğru bir trend çizgisi kıracağını açıklayan ünlü ekonomist sene sonunda dolar kurunun 26 olacağını söyledi.
Dolardaki hızlı yükselişin en önemli sebebinin FED faizi olduğu dile getiren Selçuk Geçer Türk lirasının koşullar gereği daha çok değer kaybedeceğini yazısında dile getirdi. Böylece Dolar’ın önümüzdeki günlerde çok daha artış göstereceği yorumlarına sıklıkla karşılaşmak da mümkün olmaktadır.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR