Alişan’la Evliliği Bitti Bikinili Fotoğraflar Ortaya Serildi! Buse Varol Yiğidin Malı Meydanda Dedi

Alişan’la Evliliği Bitti Bikinili Fotoğraflar Ortaya Serildi! Buse Varol Yiğidin Malı Meydanda Dedi
YAYIN TARİHİ: 11.02.2022 11:56:00

Magazin gündemi günlerdir Alişan ve Buse Varol ayrılığını konuşuyor. Daha önce de haklarında ayrılık haberleri çıkan Alişan ve Buse Varol çifti bu kez ipleri tamamen kopardı hatta Buse Varol alyansını bile çıkardı. Çift henüz resmi olarak ayrılığı doğrulamasa da Buse Varol sosyal medyada adeta meydan okuyor. Son olarak eski fotoğraflarından bir paylaşım serisi yapan Varol, bikinili bir yaz fotoğrafı paylaşmayı da ihmal etmedi.

2018 yılında sürpriz bir şekilde evlenen Alişan ve Buse Varol çifti evliliklerini 2019 yılında Burak, 2021 yılında da Eliz ile taçlandırmıştı. Hem magazin gündeminde hem de sosyal medyada yakından takip edilen Tektaş çifti son aylarda oldukça zor günler geçiriyordu. Nitekim bu zor günlerin yansıması ayrılık oldu.



Her şey Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle vefatıyla başladı. Hayatını kaybeden Selçuk Tektaş’ın ardından Tektaş ailesi kendisini toparlayamadı. Tam vefat eden kardeşin acısı yaşanırken Buse Varol ve Alişan hakkında bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Ancak o dönem Tektaş çifti kesin bir dille bu haberi yalanladı ve sonrasın bir aşk pozu geldi. Ancak durum bu kez öyle değil.




Geçtiğimzi günlerde kızları Eliz’in 1.yaş gününü ayrı ayrı kutlayan Buse Varol ve Alişan hakkında hemen ayrılık dedikoduları çıktı. İddialara göre Alişan ve ailesi, Selçuk Tektaş’ın yasını tutarken görkemli bir doğum günü partisi istemiyordu. Ancak Buse Varol’un fikri tam tersi yöndeydi nitekim öyle de oldu. Ardından ‘ayrılmıyoruz’ açıklaması yapsalar da geçtiğimiz günlerde Buse Varol’un alyansını atması iddiaları doğrular nitelikteydi.



Tüm bunlar yaşanırken Buse Varol sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bir fotoğraf serisi yayınlayan Buse Varol’un bikinili ve yaz pozlarını da paylaşması dikkatlerden kaçmazken, çiftin ayrılığına artık kesin gözüyle bakılıyor. İşte Buse Varol’un olay olan o pozları…
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR