Alişan Ve Buse Varol Ayrılığı Artık Net! Kayınvalideden Ambargo Kızının Doğum Gününe Davet Edilmedi

Alişan Ve Buse Varol Ayrılığı Artık Net! Kayınvalideden Ambargo Kızının Doğum Gününe Davet Edilmedi
YAYIN TARİHİ: 7.02.2022 12:45:00

Dostlar Mahallesi adlı dizide tanışıp aşklarını 2018 yılında nikah masasına taşıyan Alişan ve Buse Varol hakkında bir süre önce ayrılık iddiaları ortaya atılmış ancak çift iddiaları yalanlamıştı. Fakat bu kez iddialara kesin gözüyle bakılıyor. Önce ki gün kızları Eliz’in 1.yaşını kutlayan Tektaş çiftinin doğum gününü ayrı ayrı partilerde kutlaması kafaları karıştırırken Buse Varol katıldığı bir canlı yayında öyle şeyler söyledi ki resmen ayrılığın ilk sinyali.

Dostlar Mahallesi adlı dizide birlikte rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başlamıştı Alişan ve Buse Varol. Dizinin ömrü çok kısa sürdü ama onların aşkı ömürlük oldu. 2018 yılında aşklarını nikah masasına taşıyan Buse Varol ile Alişan, 2019 yılında ilk çocukları Burak’ı, 2021 yılında ikinci çocukları Eliz’i kucaklarına aldılar.




Magazinin sevilen çiftinin mutlulukları taçlanırken, 2021’in ikinci yarısı onlar için oldukça zor bir hal aldı. Önce koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden ve derin bir acı yaşayan Alişan sonrasında da eşi Buse Varol ile boşanma iddialarıyla boğuştu. Bu iddiaların ardından Alişan ve Buse Varol yalanlayan açıklamalar yaptılar. Ta ki kızları Eliz’in doğum gününe kadar.



Önceki gün kızları Eliz 1.yaşına bastı. Ancak gelin görün ki Buse Varol’un düzenlediği partide Alişan, Alişan’ın düzenlediği partide Buse Varol yoktu. Ayrıca çift doğum gününü kutlarken fotoğraflarda birbirlerine yer dahi vermedi. Sonrasında da ayrılık iddiları bomba gibi düştü gündeme. Ve o iddiaların ardından Buse Varol katıldığı canlı yayında bombaları patlattı. Alişan ve ailesinin düzenliği partiye davet edilmediğini söyleyen Buse Varol şu açıklamayı yaptı ‘Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar Merve de gelecekti. Sonra vazgeçtiler. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Yemin ederim her şeyin üzerine. Beni davet etmedi kimse eve. Saygı duyuyorum hepsinin acısına. Ama Eliz bir daha 1 yaşına girmeyecek.’

 



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR