Alişan Eşini İkna Etti Alyansı Çıkardı Masaya Vurdu! Beş Kuruşu Bile Olmayan Alişan Paçayı Kurtardı

Alişan Eşini İkna Etti Alyansı Çıkardı Masaya Vurdu! Beş Kuruşu Bile Olmayan Alişan Paçayı Kurtardı
YAYIN TARİHİ: 18.02.2022 12:25:00

Magazin gündemi günlerdir onların ayrılığını konuşuyordu. Alişan ve Buse Varol’un 2018 yılında başlayan evlilikleri bitiyor mu, Alişan ve Buse Varol ayrılıyor mu, boşanıyor mu diye merak edilirken ortaya flaş bir iddia daha atılmıştı. Alişan’ın annesinin araya girdiği söyleniyordu ki bugün Alişan’dan flaş bir hamle geldi. Bir süredir eşi ve çocuklarından ayrı yaşayan Alişan yüzüğü çıkardı masaya vurdu.

2018 yılında Dostlar Mahallesi adlı dizide tanıştıktan kısa bir süre sonra evlenen Buse Varol ve Alişan, 2019 yılında ilk çocuklar Burak’ı, 2021 yılında da ikinci çocukları Eliz’i kucaklarına almıştı. Attıkları her adımla gündem olan çifte ilk olarak, Alişan’ın abisi Selçuk Tektaş’ın vefatıyla kara bulutlar gelmeye başladı. Zor günler geçiren çift sonrasında peş peşe şoklar yaşadı.



Selçuk Tektaş’ın vefatından sonra haklarında boşanma iddiaları ortaya atılan çift o dönem iddiaları kati bir dille yalanlamış ve aşk pozlarını sık sık paylaştıkları bir tatile çıkmıştı. Aradan aylar geçti bu kez de doğum günü krizi patlak verdi. İddialara göre Eliz’in 1.yaş günü krize neden olmuştu. Buse Varol görkemli bir parti isterken, Selçuk Tektaş’ın yasını tutan Tektaş ailesi sade bir tören ve Eliz’in pastasının üzerine Selçuk Tektaş’ın fotoğrafını bastırmak istiyordu. Bu karşılıklı talepler büyük bir krize yol açtı.




İki ayrı kutlama yapılan Eliz’in doğum günü sonrası alyanslar bile çıktı. Boşanma aşamasına gelindiği de iddialar arasındaydı. Ancak Alişan’dan öyle bir hamle geldi ki Buse Varol ve Alişan’ın evliliğinin kurtulma aşamasında olduğu ortaya çıktı. Önceki gün oğlu Burak’la görüntülenen Alişan’ın parmağındaki alyansı kameralar göstermesi kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düştü.




DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR