‘Alişan Eşi Buse Varol Çirkef’ Dedi Kirli Çamaşırları Bir Bir Ortaya Döktü ‘ayrılacaklar O Kesin Ama

‘Alişan Eşi Buse Varol Çirkef’ Dedi Kirli Çamaşırları Bir Bir Ortaya Döktü ‘ayrılacaklar O Kesin Ama
YAYIN TARİHİ: 15.02.2022 17:17:00

Magazin gündeminin şu sıralar en çok konuşulan konusu Alişan ile Buse Varol ayrılığı. Aşklarına herkesin gıptayla baktıkları çift bir süre önce ayrılık kararı almıştı ancak resmi olarak açıklamamıştı. Sebep olarak ise Buse Varol’un Eliz’in doğum gününü kutlamak istemesi olarak gösterilmişti. Ancak gelin görün ki ortaya bu kez bambaşka biri iddia ortaya atıldı ve Buse Varol adeta çirkeflikle suçlandı.

Boşanıyorlar mı boşanmıyorlar mı? Magazin gündemi günlerdir bunu konuşuyor. Her şey Buse Varol’un, kızı Eliz’in 1.yaş gününü görkemli bir partiyle ve Alişan’ın da ailesi arasında sade bir partiyle kutlamasıyla başladı. Ortada bir fikir ayrılığı ya da ayrılık olduğu kesindi ancak iki taraftan bir açıklama henüz yoktu.



Sonrasında Buse Varol bir alışveriş merkezinde alyanssız görüntülenmesi her şeyin üzerine tuz biber oldu. Ardından Alişan ve Buse Varol yaptıkları açıklamalarda resmi olarak olmasa da bir kırgınlık olduğunu belirtti. Tüm bu yaşananların üstüne, Buse Varol’un boşanma evrakları hazırlattığı, Alişan’dan sadece 1 ev istediği ancak Alişan’ın tüm mal varlığını kendi ailesi üzerine yaptığı ve tek kuruşu olmadığı için devreye Alişan’ın annesinin girdiği iddia edildi. Şimdi de Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali üstü kapalı flaş sözler kullandı ve Buse Varol’u adeta çirkeflikle suçladı.




‘Ayrılacaklar büyük ihtimalle ama…’ diye sözlerine başlayan Bircan Bali Alişan’ın iyi bir eş olduğunu, Buse Varol’un da zaten sürekli alyans takan biri olmadığını söyledi. Buse Varol’un Eliz’in doğum günü pastasında vefat eden amcası Selçuk Tektaş’ın resminin olmasını istemediği yönündeki iddiaların da doğru olduğunu söyleyen Bircan Bali ‘Buse büyük tepki veriyor ve dediğini yaptırıyor. Huzur kaçıracak bir şey söylemek istemiyorum. Buse'nin olmaması gereken tepkileri var. Buse açıklasın!" yorumunda bulundu.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR