Alişan, Buse Varol Hakkında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü ‘Artık Yapacak Bir Şey Yok’ Buse’nin Nazı...

Alişan, Buse Varol Hakkında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü ‘Artık Yapacak Bir Şey Yok’ Buse’nin Nazı...
YAYIN TARİHİ: 24.02.2022 17:25:00

Alişan ve Buse Varol arasında yaşananlar günlerdir magazin manşetlerini süslüyor. Buse Varol ve Alişan’ın kızları Eliz’in 1.yaş gününden itibaren inatlaşması, evliliklerini bitme noktasına götürdü. Bu süre zarfında çıkan haberler pek iç açısı değildi. Ancak Buse Varol’un bu süreçteki umursamaz tavırları da dikkatlerden kaçmıyordu çiftten son dakika haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Bu kez Alişan, eşi Buse Varol hakkında net konuştu…

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Bu acı haber başta Tektaş ailesini sonrasında da sanat camiasını yasa boğmuştu. Tektaş ailesi acısını yaşarken bir yandan da hayatlarına devam etmenin yollarını arıyordu. Bu süreçte ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı.




İlk ayrılık haberi, Selçuk Tektaş’ın ölümünden sonra gelse de o dönem çift birlikte tatile çıkıp, aşk dolu pozlarını paylaşarak yalanlamıştı. İkinci ayrılık krizi ise kızları Eliz’in 1.yaş gününden sonra geldi. İddialara göre Alişan ve ailesi Eliz’in doğum gününü sade bir törenler kutlamak ve pastasının üzerine Selçuk Tektaş’ın fotoğrafını koymak istedi. Buse Varol da ‘kızım bir daha 1 yaşında olmayacak’ diyerek büyük parti yaptı. Tektaş ailesi ise aile içinde bir kutlama yaptı.
Bu süreç içerisinde boşanmalarına kesin olarak bakılan Alişan ve Buse Varol, buzları eritmeye başladı.



Hatta Buse Varol imaj değişikliğine giderek, saçlarını uzattı. Son dönemde sık sık imaj değişikliği yapan Buse Varol için Alişan bir yorum yaptı ve buzların eridiğini ortaya koydu. Alişan eşinin imaj değişikliği için şu cümleleri kullandı ‘Alıştık artık, yapacak bir şey yok; uzun kısa veya değişik renklere saçlarını boyatıyor. Ne diyebilirim ki?”
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR