Aleyna Tilki Kalça Hizasında Minisiyle Oryantal Yaptı! Artık Görmediğimiz Yeri Kalmadı! Fena Dağıttı

Aleyna Tilki Kalça Hizasında Minisiyle Oryantal Yaptı! Artık Görmediğimiz Yeri Kalmadı! Fena Dağıttı
YAYIN TARİHİ: 8.02.2022 17:55:00

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri hiç kuşkusuz Aleyna Tilki. Yetenek Sizsiniz ile başlayan şarkıcılık kariyerinde belki de kendisinin bile düşünemediği yerlere gelen Aleyna Tilki şimdilerde magazin gündeminde sık sık kendisine yer buluyor. Önceki akşam sahneye çıkan Aleyna Tilki’nin bu hallerini görenler gözlerine inanamadı. Göğüs dekoltesi ve süper minisiyle oryantal şov yapan Aleyna Tilki kameralara fena yakalandı.

Bir süre önce rapçi Uzi ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti Aleyna Tilki. Twitter hesabından ‘keko arıyorum’ açıklamasını yaptıktan kısa bir süre sonra rapçi Uzi’yle gözlerden uzak aşk yaşadığı ortaya çıkan Aleyna Tilki daha sonra sosyal medya hesabında sigara içerken çektiği videoyu yayınlamasıyla olay olmuştu. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Tüm bunlardan sonra adı daha önce de görüntülendiği Haldun Demirhisar ile tekrar anılan hatta şu sıralar ev bile baktığı iddia edilen Aleyna Tilki önceki akşam Uludağ’da sahne aldı ama ne sahne almak. Sahne için her zamanki gibi göğüs dekoltesi ve süper mini tercih eden Aleyna Tilki, coştukça coştu, hızını alamayınca oryantal şov yaptı.



Sahnede kendisine 4 dansçı eşlik eden, göğüsüne kadar sıyırdığı beyaz gömleği ve pilili etek tercih eden Aleyna Tilki, müziğin ritmine kendisini kaptırınca olan oldu. Önce yavaş yavaş dans etmeye başlayan Aleyna Tilki müziğin ritmiyle iyice kendinden geçti ve oryantal şov yaptı. Aleyna Tilki’nin o anları kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri oldu.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR