Albaraka Türk 60 ay vadeyle araba aldırıyor!

Albaraka Türk 60 ay vadeyle araba aldırıyor!
YAYIN TARİHİ: 10.05.2021 11:23:00

Albaraka Türk, katılım bankası olmanın avantajlarını kampanyalarıyla göstermeye devam ediyor. Bankanın yüzde 1,79 kâr oranı ile anında sunduğu “Araç Finansmanı” kampanyası vatandaşın cazibe merkezi haline geldi.

Albaraka Türk, katılım bankası olmanın avantajlarını kampanyalarıyla göstermeye devam ediyor. Bankanın yüzde 1,79 kâr oranı ile anında sunduğu “Araç Finansmanı” kampanyası vatandaşın cazibe merkezi haline geldi. İşte Albaraka Türk’ten düşük kâr oranına sahip “Araç Finansmanı” kampanyasına dair kaydettiğimiz notlar…

Albaraka Türk adeta katılım bankası olmasının avantajını sunmaya devam ediyor. Düşük kâr oranlı 60 ay vadeli taşıt finansmanı kampanyasını duyurdu. Banka yüzde 1,79 kâr oranı ve 60 aya varan vade seçenekleri ile taşıt finansmanını anında kullandırıyor. Bankanın anında sağladığı düşük kâr oranlı “Araç Finansmanı” sıfır kilometre ve ikinci el araçlar için kullandırılıyor.
Albaraka Türk, düşük kâr oranlı “Araç Finansmanı” kampanyasını tüm ayrıntılarıyla inceleme altına aldık. İşte Albaraka Türk bütçenizi koruyarak sunduğu “Araç Finansmanı” kampanyasını müjdeyle aktarıyoruz.

Düşük faizli 60 ay vadeli araba finansmanı Albaraka Türk’ten!

Albaraka Türk, faizsiz bankacılık hizmetiyle, taksitli araba almak isteyen tüm vatandaşların tüm dikkatini üzerinde toplamaya devam ediyor. Bankanın iftiharla vatandaşa sunduğu “Araç Finansmanı”nın düşük kâr oranı ve 60 aya varan vade seçenekleri ile vatandaşın bütçesini sarsmayan araba alma fırsatını sağlıyor. Araba almak isteyen vatandaşlar böylece piyasadaki diğer bankalara göre oldukça düşük tutarlı taksit planları ile araba alabiliyor.


Albaraka Türk taşıt finansmanı kampanyasının özellikleri nelerdir?

Albaraka Türk’ün sunduğu “Araç Finansmanı” kampanyası 60 ay vade seçeneği ve yüzde 1,79 kâr oranı ile araba almak isteyenleri ihya ediyor. Piyasadaki diğer birçok bankaya göre daha yüksek vade ve daha düşük kâr oranı veren banka, taksitli araba alma seçeneğini sıfır ve ikinci el arabalar için sunuyor. İşte Albaraka Türk’ün “Araç Finansmanı” kampanyasının tüm özellikleri:

Yüzde 1,79’den başlayan kâr oranları,
60 ay vade,
Bankanın sunduğu Otorapor’a “Gold Ekspertiz Paketi”nde yüzde 45 indirim,
Ücretsiz HGS,
Düşük ücretli kasko sigortaları,
1 aylık bireysel eko hizmeti.

Albaraka Türk “Araç Finansmanı” kampanyasına nasıl başvurulur?

Albaraka Türk, “Araç Finansmanı” başvurusu yapabilmek için bankanın resmî internet adresi olan Albaraka.com.tr’ye ziyaret edebilir, bankanın mobil uygulamasını ya da size en yakın Albaraka Türk şubesini kullanabilirsiniz.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR