Akbank Kartınız Varsa, Akbank Kredi Alamayanlara 3 Ay Ertelemeli 30.000 TL Kredi Verecek

Akbank Kartınız Varsa, Akbank Kredi Alamayanlara 3 Ay Ertelemeli 30.000 TL Kredi Verecek
YAYIN TARİHİ: 9.08.2021 20:55:00

Akbank Kartınız Varsa, Akbank Kredi Alamayanlara 3 Ay Ertelemeli 30.000 TL Kredi Verecek. Son dakika duyurusu yapıldı. İşte detaylar...

Akbank Kredi Alamayanlara 3 Ay Ertelemeli 30.000 TL Kredi Verecek. Akbank kredi alamayan müşterilerine 3 ay ertelemeli ve 30000 TL kredi kampanyası başlattı. Daha önce Akbank'a kredi başvurusu yapmış ve onay alamayan kişiler şimdiki bu kampanyaya katılarak, 30000 TL kredi kullanabilirler. Akbank 30000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır ve Akbank, 30000 TL kredi başvurusu şartları nelerdi? Sizlere yazımızda 36 ay vadeli verilen bu kredi hakkında bilgiler vereceğiz. 

Yaz sonlarına girdiğimiz şu dönemlerde bankalar sürekli olarak kredi kampanyalarını, güncel tutmaya çalışıyorlar. Akbank'ta 30000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Özellikle daha önce bu banka üzerinden kredi başvurusu yapmış ve onay alamamış kişiler kredi başvurularını, Akbank üzerinden yaparak, şimdilerde onay alabiliyorlar. Banka kendi bankasından maaş alan müşterileri ve emekli olan müşterilere daha cazip faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlamaktadır. Kredi kullanacak olan kişilerin sadece diğer bankalardan dolayı icralık ve avukatlık bir durumlarının olmaması, kara listede olmaması gerekmektedir. Bu şartlara uygunsanız, Akbank üzerinden hemen ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak, 30000 TL'ye kadar onay alabiliyorsunuz. 

Akbank Kredi Başvurusu 30.000 TL SMS ile 


İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız SMS atarak hemen ne kadar kredi onayı aldığınızı görebiliyorsunuz, AKbank üzerinden 30000 TL kredi kullanmak isteyen müşteriler cep telefonlarının mesaj kısmına gererek, buradan bir mesaj atıp, ne kadar kredi başvurusu yaptıklarını görebilirler. Kredi başvurusu yapabilmeniz için TC kimlik numaranız yeterli olacaktır. TC kimlik numaranızın önüne, kredi yazın boşluk bırakın ve bu mesajı 4425 numarasına gönderin. 10 dakika olmadan sizlere, banka tarafından kredi sonucu gelecektir. Kredi sonucu onaylanan kişiler banka şubelerinden bu kredilerini istedikleri zaman kullanabileceklerdir.

Akbank Kredi Başvurusu 30.000 TL İnternetten

Akbank 30000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verecek olan müşterilerine kredi başvurusu yapmaları durumunda, onların olarakda işlem yaptırıyor. Özellikle bu bankada bir hesabınız varsa ve hesabınıza bağlı internet bankacılığı şifresiyle birlikte Akbank kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Akbank internet bankacılığı şifresiyle birlikte gireceğiniz internet bankacılığına resmi internet sitesi üzerinden girebilir veya bankanın uygulaması olan Akbank Direkt uygulamasını kurarak burada şifreniz ile işlem yapabilirsiniz.


Akbank Direkt uygulamasına girerek veya internet bankacılığına girerek buradan ihtiyaç kredisi bölümüne gelmeli ve buradan kredi başvurunuzu yapmalısınız. Kredi başvurunuzu yaptığınız zaman hızlı bir şekilde değerlendirme yapılacaktır. Ayrıca, daha önce kredi kullandıysanız bu banka sizlere daha yüksek limitlerde kredi onayını hemen verecektir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR